onsdag 24 februari 2010

Vi har bestämt oss!

Idag har jag varit på "mammafika" efter dagislämningen. Vi har en sån himla trevlig mammagrupp, så vi går runt till varandra & fikar lite då & då! Mycket trevligt!

Sen åkte jag hem till Patrik som jobbar hemifrån, vi tog en promenix till dagiset vi blivit erbjudna & diskuterade fram & tillbaka längs vägen - och nu har vi bestämt oss. Vi byter dagis! Men beslutet satt långt inne... Det som talade för är såklart närheten, att dagiset ligger i Spånga & att Alice då får gå med barn hon kommer att gå i skolan med sen och sist men inte minst så har dom en jättestor gård som dom är ute & leker på 1-2ggr per dag. Men trots alla saker på plussidan så känns det lite sådär. Men det går väl över!

Sen tog jag & Henry bussen till Vällingby för att byta lite grejer! Sagt & gjort. Imorgon bär det nog av till Barkarby.

Kram Lina

2 kommentarer:

  1. Vad skönt att ni har bestämt er!! Förstår att det känns lite jobbigt när nu Alice trivs så bra, men jag tror verkligen att hon kommer att trivas lika bra på det andra dagiset! Och att de har stora ytor utomhus är ju jättemycket värt när hon blir lite större och vill cykla runt runt runt och springa och jaga och klättra och utforska. Tro mig.. ;) Det kommer att bli jättebra!! Och promenadavstånd - bara en sån sak..

    Härligt att ni har en bra mammagrupp! Det är viktigt! Känner tyvärr inte att jag har det den här gången, alla från vår föräldragrupp fick barn nummer 2 snabbare än oss och är redan tillbaka i arbete.. Så kan det gå när man är seg! ;) Får haffa mammor på stan eller nåt.. ;)

    Puss (och glöm inte kolla med P om måndagen, vore SÅ mysigt!!)!

    SvaraRadera
  2. Grattis till ert beslut. Det ÄR skitjobbigt att "slita" sitt barn från dagis. Men det kommer säkerligen bli kanon. Kram

    SvaraRadera