lördag 9 mars 2013

Det är kontrasterna som gör det

Här i storstaden skiner solen men kylan är ett faktum. Vi gick på skaren över den snöbeklädda tomten till lekstugan för att ta ut korgstolarna. Ställde dom på den lilla del av terassen där solen smällt snön, mös ner oss i lammskinn och tände grillen.. Kallt, soligt men ack så mysigt! Sen varvades cykling på gatan med pulkarace ut från terassen ner i trädgården. Det är kontrasterna som gör det!

Mannen har gjort en chili, och efter middagen skall jag å mannen på 35 års kalas utan barn (!!) Barnen stannar hemma med farmor & farfar och skall kolla på mello. Fast Henry tror att det heter Halleweenfestivalen.. Och ju mer jag tänker på det desto mer undrar jag om det inte är så att det är han som har rätt.

Igår hade vi fredagsmys med lite vittvin & färska räkor. Henry var så himla trött men satt med och när han fick sina räkor så bröt han nästan ihop och hasplade ur sig med darrande underläpp: men får man ingen räksås... Jag: Räksås? Är det aioli du menar? Henry: jaaaaaaaa
Så han fick aioli och satt sött och doppade å doppade å doppade sina räkor i aioli. Undra just hur många 3 åringar som gillar aioli. Plutt.

Nej men nu är det hög tid att göra en djupdykning i garderoben, måla om naglarna och komma i partystämning!!! Happy Saturday!!

Puss Fru B.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar