torsdag 1 juli 2010

Frank + Sparris = succé

Vi var ju på dop...
Frank & hans fina familj ♥
Efter att Frank blivit "dopad" så bjöds det på tårtkalas hemma i trädgården. Och när alla andra gäster hade vett att tacka för sig & åka hem (som sig bör efter ett kalas) så stannade VI kvar. Så typiskt oss. Men vi hade inte planerat in något annat för vi ville inte stressa vidare efter dopet och det var himla trevligt att hänga lite med familjen H för det gör vi så sällan. Ja så vi blev kvar även på middag!

Barnen fick korv och sen blev det filmtajm & godis i soffan.
Grymt, där satt dom som små ljus. Alice fick iofs russin men hon verkade inte förstå att dom andra fick något helt annat. Pluttan.


Herr & Fru H sa att dom kunde "slänga ihop nått" för middag skulle dom ju ändå äta... & det blev värsta super smarriga middagen. Slänga ihop.. jo tjena ;)
Middagen serverad!
Dom bjöd bla på Sparris med bacon, chevré och pinjenötter och det var super smarrigt.

Det kan jag varmt rekommendera!

Piff & puff
Är det svensk sommar så ska man sitta ute. Man måste liksom passa på. Så grabbarna grus fick hoppa i varsin fleece och en toppluva. Sen satt dom där & smakade majskrokar & baguette så det stod härliga till. Så snälla så.


Herr H bjöd på gott vin!

Tyvärr minns jag inte vad det hette men nu ser jag iaf etiketten så det finns hopp om att jag kan hitta flaskan på systemet. Tycker det ser ut som de gamla takterna sitter i fortfarande, jag & Herr H lärde nämligen känna varandra i en bar.
Men det, det är en helt annan historia.

Summan av kardemumman, en mycket trevlig dag och kväll.
Spontanitet när den är som bäst. Det tackar vi för!
Kram LinaInga kommentarer:

Skicka en kommentar