söndag 4 november 2012

Ut med det gamla!

Vi köpte ju ett renoveringsobjekt när vi köpte vårt hus och då måste man ju ta saker i rätt ordning. Och något som jag i min enfald trodde skulle "tas om hand" om ganska så omgående när vi köpte huset var vår övervåning. Men låt oss bara sammanfatta det i att det kom liiiite annat emellan. Så jag har fint fått foga mig i ledet och haft den som den är. I vårt sovrum var det ljusgula tapeter med slingrande rosenrankor från tak till golv , mycket tjusigt.. OM det hade varit en sommarstuga kanske - men nu är det här ju inte vår sommarstuga utan vårt HEM och man kan förvänta sig lite högre standard och lite fräschare en en rosengul Laura Ashley dröm från 1982.. men jag har stått ut, det har jag.

Maken var gullig & målade om dom 8 (!!) mörkbrun betsade garderobsdörrarna förra året för att jag skulle klara av att sova i rummet. Och det gav mig lite andrum men nu de sista månaderna så har jag nästan kräkts på eledet som kallas vårt sovrum. Jag tror det sista jag sa (efter godnatt älskling, jag älskar dig & allt det där ni vet).. - men du, jag haaaaatar verkligen dom här tapeterna!! Och sängen skall vi inte tala om, den köpte jag när jag flyttade hemifrån 19 år gammal. Och pappa undrade vad 17 lilla jag skulle med en 180 bred säng till... hade jag veta då att jag skulle ha den i typ 15 år hade jag nog lättare kunnat ge ett vettigt svar den dagen ;)

Men förra helgen slog blixten och vi drog igång en quickfix i väntan på totalrenoveringen av övervåningen. Så vi målade om sovrummet i grått och nu har vi införskaffat en ny sänggavel och fixat till det lite.Så nu känns det genast mycket bättre! Jag köpte 2 snygga Andy Warhol tryck nyligen som jag ramat in (ikea har fått in en ursnygg ram nu med en tunn metallram om ni ledsnat på deras ribba-ramar).Klickade även hem en liten stringhylla i bara farten och ja lite annat piff ni vet (maken fick dock halvt spatt när jag kom släpandes på en stor porslinsfågel.. som jag tog rätt på efter hans farmor & farfar gick bort.. han tyckte nog att det fanns en anledning till att ingen annan lagt rabarber på fågeln om man säger så ;) Den står iallafall i stringhyllan lite på prov nu, färgmässigt e han mitt i prick! Jag tror jag gillar han.

Hoppas ni alla haft en härlig helg!
Vi har tagit det lugnt & bara myst, det mest spaktakulära som hänt i villa Honungsblomstret den här helgen måste vart att Henry gjorde ostronpremiär!

Kram & Godnatt <3>Lina

3 kommentarer:

 1. Hhahah familjen gourmet =))

  Åh vad spännade! Är fan nyfiken på fågeln ;) Jag får komma och inspektera det nya rummet =) Det ser iallfall väldigt annorlunda ut på bilderna =)

  Puss T.

  SvaraRadera
 2. Jag vill oxå se fammos pippi.......Kram/Malin

  SvaraRadera
 3. Mmm ser jattefint ut...men haler med foregaende bada talare, vi behover en bild pa pippin.
  Fru S soder om stan

  SvaraRadera