söndag 11 november 2012

weekend

Snart är en härlig helg slut. Den inleddes verkligen på bästa bästa sätt med bio och middag in the city med en mycket god vän. Vi såg: En oväntad vänskap... Har du sett den? Gör det!
Jag visste inget om filmen innan än att alla tyckte den var bra, och det var den. Vad vi skrattade.

Sen ville vi gärna äta på Sturehof men där var det fullbokat innan både på nätet och via telefonbokning men vi chansade och gick dit iallafall och döm om vår förvåning när vi fick ett perfekt bord direkt!


Sturehof levererade verkligen på alla plan, fantastisk god mat & dryck och service i toppklass.

Vi åt en så himla god förrätt och den var sååå enkel egentligen så här kommer ett litet tips:
Halstrad pilgrimsmussla serverad på jordärtsskockspure, toppad med forellrom & några crutonger & lite gräslök på toppen. Det var magiskt..

Efter en fantastiskt trevlig kväll så promenerade vi hela vägen till Thorildsplan i duggregnet.
Det gör man bara om man har väldigt trevligt sällskap ;)

Lördagen kan sammanfattas i trött mamma (efter 4 timmars sömn..) barnkalas, Ikea men även lyxmiddag som maken bjöd på . Oxfilé & svamprisotto. En riktigt bra mathelg det här!


 Och idag har vi firat Farsdag såklart ❤Barnen & jag bakade morotskaka så det stod härliga till vårt farsdagfika och sen vankades det middag i Enköping hos min far. Hans present kom från Acne och gammelfarmor tyckte det var väldigt konstigt med ett märke som hette Acne - är det inte finnar det? ;) Oavsett så blev papsen väldigt stilig i sin Acne skjorta i mörkblå smalrandig manchester!

Nu sängen innan en intensiv vecka med massa roligheter rullar igång.
Hoppas ni alla haft en fantastisk helg!!

Kramis Lina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar