fredag 28 augusti 2009

Trevlig helg!

Så var det fredag igen, fast för mig är det egentligen ingen större skillnad på måndag, fredag eller söndag... Jo lite kanske, helg är ändå helg och innebär lite extra mys! :-)

Jag var hos barnmorskan idag & allt ser bra ut, bebisen ligger rätt, mina värden är bra (hb var tydligen oförskämt bra ;) och bebisen är nästan fixerad.. Ja men då kan du väl bara komma nu då lilla bebisen!!! Du är sååå välkommen!

Efter barnmorskan så skulle jag hämta upp mina fina örhängen jag fick av Patrik i morgongåva på Sandbergs (dom har varit inne på lagning) och vet ni vad jag såg där i skyltfönstret - ett litet barnarmband!!!
Det var såååååå sött! Min spontana reaktion var att det måste jag bara köpa till Alice men sen tänkte jag att hon kanske får vänta tills hon blir liiiiiite äldre innan hon får smycken från Sandbergs.. men det var ju så fiiint!


Sen blev det lite torghandel med färska blommor, frukt & grönt och "sossesnöret" hem igen! Så nu är jag hemma hos mina älsklingar, ska pussa på dom & laga lite mat - ikväll blir det Ceasarsallad! Skall bli spännande och se om jag får till dressingen - för det är ju nästan det viktigaste i den anrättningen! ;)

Annars har vi en lugn helg framför oss. Känns ganska skönt att inte planera in allt för mycket nu.

Trevlig helg allihopa!
Kram Lina

2 kommentarer:

 1. Hoppas dressingen blev bra, men jag tror ju inte annat med tanke på att det är du som gör den.
  Kul att få följa din blogg :-)
  Kram på dig vännen

  SvaraRadera
 2. Therese,
  Du är väl för söt du! Dressingen blev ganska bra, faktiskt ;) Kram Lina

  SvaraRadera