måndag 26 oktober 2009

En härlig helg..

..har just passerat!
Det var intensivt men det är bara HÄRLIGT!
I lördags var vi till Niklas & Jossan i Bromma, där bjöds det på ljuvliga scones och rundvandring i deras fina hus!! Dom har köpt ett renoveringsobjekt så det va superkul att se hur dom gjort! Och Henry fick 3 fina mössor som Jossan gjort, stort tack!

Sen på kvällen hade vi dom andra B'na* på besök. Vi bjöd på en middag i höstens tecken, det var en mycket trevlig & mysig kväll. Speciellt efter att alla barn somnat (det är trots allt 4 barn under 2 år) och det totala kaoset lagt sig ;)

*vi är 3 familjer som umgås flitigt och alla har ironiskt nog efternamn som börjar på B, alltså är vi de 3 B'na :-)
Söndag & vintertid,
Jag & Henry sov som grisar och passade på att utnyttja den extra timmen men Alice hon förstod tyvärr inte tjusningen i det hela och körde gladerligen upp sin stackars far i tidig morgontimma! Men det var bara bra för då hann han svänga ihop en pannkakstårta till Micke, Annica & Victor kom på besök! Barnen blev fortsatt bortskämda, tänk så bra man kan ha det!
Sist men verkligen inte minst så gratulerar jag Hugo som fått en lillebror och Anders & Sophia som fått en son till igår! Underbart! Mys & njut!
Puss /L.

4 kommentarer:

 1. Åh vilka roliga nyheter!! :) Grattis Anders, Sofia och Hugo till nytillskottet! Kram från oss i Uddevalla

  SvaraRadera
 2. Och vad ni än bjöd på för krutmat som fick Sophia (ledsen för felstavningen i förra kommentaren) att hamna på BB så snart efter lördagsmiddagen så vill jag GÄRNA ha receptet! Kan vara bra att ha på lut i hela den där "inte-gå-över-tiden-planen"! :)

  SvaraRadera
 3. Men åh vad roligt att de fått en till liten pojke. Hälsa och gratulera nästa gång ni pratar.
  ps. Så otroligt söt Alice var i din gamla dräkt.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag skall självklart framföra era hälsningar!!! Pratade med den stoltmodern nu på morgonenoch lillkillen skall heta Gustaf!

  Lisa, trot elr ej men jag körd en veggomiddag med en liten twist ;)

  Ha en fin dag! Kramis L.

  SvaraRadera