söndag 4 oktober 2009

Kanelbullensdag!

Har ni ätit kanelbullar idag? Jag satt en deg på jäsning imorse innan vi begav oss iväg för att kolla på Alessandro som spelade fotbollsmatch med sitt lag, Aspudden -02or, idag i Sumpan. Det var verkligen super roligt att se, jag är ju tävlingsmänniska så jag rycks ju genast med och det hela blev ju ännu roligare av att Alessandro var så duktig & gjorde massa mål! Hoppas hoppas att våra barn också kommer vilja spela fotboll om några år!!

Nu är bullarna bakade & några har även tagit plats i magen, "mmmmmmmm" som Alice sa :-)

Annars har det varit en toppen helg, drömmer, våndas & planerar för huset. :-)
Men på något sätt så fastnar jag på helt obetydliga detaljer såsom lampor eller vad sägs om att jag kommit fram till att en "manhattan" bricka från Svenskt Tenn skulle passa fint i köket... Har en hel hög med inredningstidningar som jag tänkte plöja igenom ikväll när barnen somnat. I like!

Annars så har vi varit på besök i Enköping, det bjöds på fika hos Tessan & Tommy och mamsen har bjöd på en supersmarrig middag när vi firade hennes födelsedag! Hemma hos päronen gick jag lös i deras garderober (för där slängs INGENTING) så jag hittade mina gamla gummistövlar, lackskor och några söta klänningar som Alice säkert kan ha nu! :-)

Hoppas ni alla haft en mysig helg!
Kram

1 kommentar: