onsdag 21 oktober 2009

Gotland - here we come!

Nu är äntligen en resa till öjn bokad! 28 okt-4 nov, känns skönt att få en hel vecka där nere. Hösten på gotland är härlig & vännerna vi vill träffa många - så jag har en känsla av att en vecka bara kommer springa iväg.

Än så länge är bara lördagen bokad, den är enligt tradition vigd åt GGN, Gotland Grand National.. Världens största Endurotävling - som går av stapeln ute på Tofta skjutfällt. Det brukar vara kallt, regnigt, en enda stor lervälling men ändå himla gemytligt! Vet inte om det beror på sällskapet, spänningen, matsäcken eller vad det kan vara. :-)

De första åren hejade vi glatt på Anders & Anders (svärfar & lillebror) men nu har svärfar TYVÄRR parkerat för gott.. Lite trist men vi har iallafall lillebror att heja på (och mina tävlingsnerver klarar knappt mer nu för tiden ;)

Sen brukar det bjudas på bastu & middag hemma i huset - mycket nöje!

Nu vet jag inte om det är genomförbart med 2 små kids ute på skjutfälltet, Henry kan vi ha i babybjörn men jag vet inte riktigt hur vi skal lösa det med Alice.. Man skulle ha en sån där ryggsäck som man kunde stoppa henne i, men dt har vi såklart ingen. Någon som har en tillövers kanske?! :-)

Nej nu kallar spisen, jag brassar köttisar med plugg & gräddsås!
"Det är mumma för Sorken de" - som dom skulle säga på öjn.. måste öva lite nu innan vi ska ner ;)

puss på er! /L

1 kommentar: