söndag 30 maj 2010

Wroaaaam...

Jaha, det var den helgen. Underbart är kort, åt helvette för kort.

Här har vi kalasat för fullt. Alice fyller snart 2 år och det har vi firat hela helgen. I lördags var det lite vänner över från 14.30 till midnatt. Först var det vanligt tårtkalas och sen övergick det i grillkväll. Som alltid var det ett smärre kaos men underbart trevligt med godavänner här & där, barn högt & lågt och en väldig volym!

Självklart bjöds det på hembakad tårta & sång!
Morsdag!

Söta små trollungar uppvaktade sin mamma på morsdag & mannen fixade smarriga American panncakes till frukost! En av presenterna förpliktar dock.


Trots feber så kalasades det vidare idag då familjen kom för att uppvakta lilla prinsessan. Aptiten lös med sin frånvaro men det var roligt med besök & presenter. Så nu har bla Skrållan flyttat in hos oss.


Henry fick låna syrrans nya fina mössa när vi var ute i solen idag.

Han är också skruttig. Stackarn. Imorgon blir det sjukstuga här hemma och förhoppningsvis ett besök på vårdcentralen med dom båda. Misstänker ny öroninflammationlillsorken och Alice andas så tungt att det vore bra om någon lyssnade på henne tycker jag.Och apropå "sork" så har vi äntligen bokat sommarens turer till öjn!!! Äntligen!! Nu längtar vi halvt ihjäl oss. Men tro inte att vi lärt oss något sen förra sommaren, att boka i god tid är inget för oss.
Vi är ju som 2 grodor utan ben!
(hopplösa alltså..)


puss4 kommentarer:

 1. MEN VAD FICK DU DÅ!?!?! Sådär kan man ju inte skriva.. ;)

  Mysigt med kalashelg för stora tjejen men TRÅKIGT att de är skruttiga igen!! Hoppas hon kryar på sig tills i morgon!!

  Ringer sen, måste ju peppa inför onsdag! ;) Puss!

  SvaraRadera
 2. När kommer ni?Längtar! Svårt att förstå att ni inte träffat Emilia än, känns ju som vi haft henne i evigheter!Ska bli underbart att träffa er!Kram

  SvaraRadera
 3. Lisa, du är världens nyfiknaste;) Jag fick en pilatesboll (tror jag det heter)och ett par fina strumpor. Vad hände med ett knippe rosor och lite choklad? Nej nu måste jag ju träna ännumera. Undrar just om det kan vara barnens far som ligger bakum de här påfunden...

  Malin, det är alldeles galet att vi inte sett henne än! Jag stör mig faktiskt på det. Men nu så SNART ska jag äntligen få nypa henne i låren ;)) Vi ses till midsommar, as always! Pusss

  SvaraRadera
 4. =) Vad är det med dig och bebislår..?

  Ringde nyss på alla nummer för att sjunga en trudelutt, men ni har väl bättre saker för er en fantastisk dag som denna! Återkommer senare! :)

  Puss!

  SvaraRadera