tisdag 7 december 2010

Färdig gnällt. Bonusar & julklappsjakt..

Nu ska jag inte beklaga mig något mer om tidsbrist & massa jobb. Det är faktiskt mycket roligare att ha för mycket att göra än för lite - för det är ju bara såååå trist! , fullt ös - medvetslös, så ska det va!

Igår fick vi lite oväntat besök & det var så himla kul! Vänner från öjn passerade förbi storstaden & tog sig tiden att hälsa på. Vilken måndags bonus!

Och lyssna på vår onsdagsbonus då... Chokladprovning på Chokladfabriken med min käre make! Det ska bli supernice, för att inte tala om GOTT. Mums! Och barnen får hänga med mormor & morfar. Känns som win-win-win. Alla glada!

Jag klurar lite på det här med julklappar, hur gör ni? Hinner ni strosa runt på stan & välja ut varje klapp med omsorg eller "klickar" ni hem dom?

Vi var iväg en snabbis i helgen & köpte några klappar men det tyckte barnen var sådär kul. Utan att avslöja för mycket så kan jag berätta att jag & barnen hade picnic på en ryamatta i en klädbutik. Japp. Där satt vi 3 på golvet & mumsade Mariekex så det stod härliga till. Personalen log.. jag log.. Patrik plockade klappar. Kanske inte det optimala sättet att göra det på men vi kom iallafall därifrån med 3 klappar! :-)

Tror nog jag skall försöka klicka hem några stycken för nu börjar snart nedräkningen till jul .. jag lyckades precis klicka hem 2 fina saker på Tradera, fast det är i och för sig inga klappar. Men jag känner mig het, jag har "klicket" i mig nu. Kanske ska smida medans järnet är varmt..

Kram
/L.

Ps. visst är det väl för himla mysigt med julkalendern på TV? Har ni sett den? Vi sitter bänkade varje kväll, kl: 18.45, hela familjen (halva i pyjamas) och kollar på Gyllene Knorren. Eller Henry sitter inte bänkad, han står. 15cm från TVn - för tänk om han skulle stå för långt bort när minigrisen dyker upp i rutan. det går ju bara inte. Han älskar verkligen djur.. Om ni missat kalendern så måste ni börja kolla NU. Det e jättekul!

1 kommentar:

  1. Hej vännen!

    Här klickas de flesta julklapparna hem! Enklast så - särskilt med det trista småstadsutbud som finns här! Sen, när jag inte hittar fler på nätet, så går jag till den enda roliga affären här i stan (en inredningsbutik med massa fint) och köper resten!

    Hur var chokladprovningen? Är jättenyfiken!

    Puss & trevlig helg!

    SvaraRadera