tisdag 20 december 2011

Gran & Gorange

Maken åkte och hämtade en gran med barnen efter dagis idag. Så imorgon får vi ta in den & klä den. Ska bli jättemysigt! Nu är det inte långt kvar till jul! Vi pratar om julen varje dag hemma och barnen är så goa, dom längtar julen och har sina funderingar & önskningar.

Alice önskar sig bara 2 saker, eller om det är 1 (det har jag inte riktigt förstått), Hello kitty & en studsboll. Men jag vet inte om studsbollen måste vara en Hellokitty studsboll.. Denna önskan har iaf vart den samma i en månad nu så jag känner att det vore fint om jag kunde hitta det någon stans, men icke. Platt fall... Någon om har något tips?

Sen har vi lilla Henry, han önskar sig 3 paket:
1 goranche (orange) 1 blått och 1 randigt. Och det har han också pratat om lääänge. Så för honom verkar det viktigaste vara omslagspappret. För på frågan vad det skall ligga i paketet ställer han sig helt frågande till och upprepar, mamma jag vill ha 1 goranche (orange) 1 blått och 1 randigt. Okej, mamma är visst lite trög..
Kanske dags att börja leta efter lite gorange inslagspapper nu då !

Kram & godnatt
Lina

2 kommentarer:

  1. Gudmor tar på sig detta med stuttsbollen och ser vad jag kan hitta och gorange papper har jag redan så problem solved =))

    SvaraRadera
  2. Check! :-)

    Kram Lina

    SvaraRadera