onsdag 25 april 2012

5 solar

Tessan hämtade upp mig ikväll och sen begav vi oss till Sjöstaden och Andreas Showroom för att klämma, känna, prova  & shoppa från hennes nya kollektion. Jätte kul att träffa Andrea också och höra om hennes livsverk! Så imponerande med människor som vågar ta risker och göra det dom drömmer om. You go girl!

Kollektionen var jättefin och jag tycker även hennes tanke är fantastisk med en "24 hour dress".
En klänning som skall passa hela dygnet, man bara byter accessoarer & skor till.


Dom här fina klänningarna fick jag med mig hem!Gå nu in och gilla Andrea G Design på facebook så kan du följa henne och säkerligen så kommer något bra erbjudande att ta del av förr eller senare. Annars går det även bra att klicka hem kläder från hennes webbshop: http://shop.textalk.se/se/shop.php?id=27534 Det är även därifrån jag lånat dom fina bilderna ovan.

Kvällen avslutades sen på bästa sätt med en middag på Shanti, en liten (überpoppis) Indisk restaurang på Gotlandsgatan/Söder med bästa Tessan.  Bara längtan efter deras goda papadams med mangochutney kan vara värt besöket. Och ett glas vin gjorde inte saken sämre. Så kvällen i sin helhet får fem solar av fem möjliga!! :-)

Nu skall jag bädda rent sängen och göra en djupdykning där!
puss & godnatt //Lina

1 kommentar:

  1. Det är så skönt när man är med och får 5 solar av 5 möjliga =))
    Tack själv hjärtat för enh supermysig kväll =) Det gör vi snarast om en fredagseftermiddag med vin o kanske lite goda drinkar =)

    SvaraRadera