onsdag 11 april 2012

Buda över lite extra tålamod till mig är du snäll!

Imorse åkte maken till Norge på kurs och jag längtar redan till fredagkväll när han kommer hem igen ♥ Dels för jag tycker det är sååååå trist när han är borta. Kvällarna blir helt menlösa och jag bara längtar efter att han skall komma hem. Och sen har vi 2 barn som prövar våra tålamod just nu, eller kanske mest en.. en liten 2,5 åring med en vilja av stål. Och då är det så skönt att man kan skifta när tålamodet tryter (för troooooo mig det gör det). För jag avskyr att blir en arg, sur & grinig mamma. Jag vill vara en bra mamma.

Jag avskyr att höja rösten, att behöva välja mellan "hot eller muta".. jag vill att vi skall kunna prata, att vi ska ha tålamod att vi skall samarbeta och ha mysigt tillsammans. Och det har vi men verkligen inte hela tiden just nu. Men i en perfekt värld...

Det stora problemet med den "lille trotsaren" just nu är att han per automatik säger nej till det som skall göras alternativt så skrattar han bara och tror att allt är en lek (oavsett hur arg jag blir..tyvärr)

Den här morgonen var ingen bra start alls. Alice är oftast snäll och gör som jag ber henne ,men "lille trots" gör det inte.. Miiiiiiighty loooord. Jag var sååååå ARG innan jag kom iväg till dagis.

Men nu tar jag nya tag och hoppas på lite medvind resten av vecka. (annars slänger jag ut ungen på Blocket under bortskänkes ;)))

Puss
Lina

2 kommentarer:

  1. Trist att starta dagen så, men jag förstår dig. Vi har en just nu som tror att hon ska få sin vilja igenom bara för att hon lägger sig på golver och skriker som en galning..tycker att hon borde fatta vid det här laget att det inte hjälper.
    Hoppas att det går bra de här dagarna P är borta endå.
    Styrkekram Madde

    SvaraRadera
  2. Tack vad du är gullig!! Kvällen gick jättebra så nu känns allt mycket bättre :) kram

    SvaraRadera