torsdag 5 april 2012

Glad Påsk!!

Vill bara titta in och önska er alla en riktigt glad påsk!! Hoppas ni får det lugnt och skönt, att ni äter massa god mat och framförallt kopiösa mängder med godis! Hos oss blir det bla inkokt lax, sparris, sill, gravadlax, ägghalvor, räkor , lammstek med potatisgratäng, kyckling & lite sånt som hör påsken till. Har precis varit ner på vår lilla fiskaffär och köpt lite olika sillar som jag ser fram emot att testa.

Nu rundar vi strax av veckan här och i eftermiddag är det traditionsenlig äggjakt hos vännerna på Gryningsvägen (den ena familjen B) och sen ikväll bär det av mot dalarna. Måste ju upp och titta till huset och det passar fint att ta en tur dit nu när vi får lång helg. Bäst att packa varma kläder bara...

Och Farfar, altanprojektet löper på i fin takt och allt ser väldigt bra ut. Världens bästa hantverkare! Igår började Alice storgråta när hon kom hem och såg att det inte fanns någon trapp kvar in till huset (dvs gamla lastpallar som vi gått på i månader..) och hon ville inte alls gå in i källaren. Hon ville ha sin trapp. Så idag hade tydligen byggjobbarna prioriterat om lite i byggandet och när Patrik frågade varför så svarade Tom på sin charmerande knaggliga engelska: yoou knooow yooour daughter cried verry much yesterday så I have to fix a trappa for her..

Så sött!

Glad påsk på er alla!!
Puss fru B.

ps. För er som väntar på bilder från Thailand så har jag lagt upp ett album på facebook. Får lägga upp några bilder här också...sen ;) Kram igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar