tisdag 15 januari 2013

Things change...

Jag har gått & halvsurat över att jag aldrig hinner shoppa, jag hinner aldrig gå i affärer. Barnens kläder klickas hem på nätet eller panikshoppas efter ett turbovarv på HM typ. Inte ens på hela december hann jag mysa runt i stan och shoppa, jag såg inte julskyltningen på NK och de julklappar som köptes inne i stan revs av på en halvtimme emellan 2 kundbesök typ. Sen så hade jag ju bestämt att köpa något onödigt till mig själv om jag fick ett bra besked på sjukhuset. Men inte ens det har jag hunnit. Men nu har jag tagit igen den. Tjohooo!!

Lite lunchshopping i tisdags på Hope gjorde mig väldigt glad. Man måste ju bara älska rea när den är på riktigt. Så där tjänade jag massa pengar som jag då måste återinvestera någon annanstans. Och idag hade jag kundbesök på fina gatan mitt i stan och när det äntligen var slut (17.30 !!) så hann jag riva av lite shopping. Så himla nöjd!! Ja fick en ny fin hallonröd plånbok från Marc by Marc Jacobs, ett riktigt snyggt klädesplagg som jag knappt kan kan definiera vad det är men någon typ av kimono/kavaj/öppen tunn kofta (bra beskrivning va?..) och sen ett par stövlar & ett par pumps med lacktå.

På NK skor hade dom riktigt mycket bra på rean och jag hittade egentligen 5 par skor jag ville ha men jag fick ju försöka att lägga band på mig. Efter ett snabbt övervägande var jag nere på 3 par och där började problematiken.. det var en yngre kille som jobbade där och när jag tog bort ett par urläckra svarta stövletter med ganska högt skaft & aningens för höga klackar så tittade han med hundögon på mig & sa...
Han: är du säker? Ska du inte ha dom?
Jag: Nej, dom e jättesnygga men jag nöjer mig med dom andra 2 paren
Han: men dom e ju ursnygga & det är ett jättebra pris
Jag: Ja det är dom verkligen. sluta tjata nu innan jag ångrar mig ;) Det är för hög klack på dom för att jag skall orka gå i dom en hel dag..
Han: Neeej då. Du var ju skitsnygg i dom! 
(lätt för han att säga som gled runt i ett par trendiga boots.. undra just hur hans fötter skulle må efter att ha staplat runt i dom där ursnygga stövletterna en hel dag)
Jag: ja tack. Dom var verkligen skitsnygga men så här är det förstår du;  Dom e skitsnygga men med den där klacken kan man bara stå i en bar och vara snygg - inte jobba i en hel dag eller jaga småbarn över dagisgården förstår du. Tiderna förändras...
Han.. eh.. jaha? (mycket förvånad)
Jag: ja, alltså jag hänger inte så mycket i barer nu för tiden..
Han: nähe.. antar att våra liv skiljer sig lite då..
Jag: ja jag antar det ;)


Grämer mig fortfarande lite för dom var skitsnygga men känner mig stolt & snudd på övermogen som valde bort det snyggaste paret (som förmodligen bara skulle bli använda en gång om året när jag står i en bar och försöker se lite snygg ut.. precis som jag minns hur man gör ;)

puss
fru B. den bekväma (?)

2 kommentarer:

  1. Ha ha du är ju för underbar!Du o Mia Skäringer toppar min lista just nu;)Kram sis in law

    SvaraRadera