måndag 6 juni 2011

Blött blött blött trött trött trött.

Gud så underbart det varit med denna långhelg! Vi har haft huset fullt sen i onsdags med familj & vänner och kalas för lilla fröken i flera omgångar. Hon har verkligen blivit firad så det står härliga till!

Efter att ha stått värdinna hela långhelgen så blev jag så himla glad över att bli bortbjuden till några vänner på söndagsmiddag. Glad i hågen med en blombukett i ena handen & en flaska vin i den andra traskade vi iväg vid fyra snåret igår. Det var så himla trevligt, vi åt & drack, pratade & drack, skrattade & drack, & drack & drack.. ja det blev en himla blöt tillställning. Men ack så trevlig! Inte ofta Fru Blomér rumlar hem efter en söndagsmiddag... herregud.

Så idag har det varit lite lätt uppförsbacke, vi har bara varit hemma och lökat runt. Vi hade tänkt att åka på nationaldagsfirande men det var det ingen som orkade med, så det blev fika hos två olika grannar stället. Så har Patrik har klippt häcken & den lokala pizzerian stod för middagen. Så mycket mer orkade vi inte med idag ;)

Puss
/L.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar