torsdag 22 september 2011

En vacker klassiker som fångat min uppmärksamhet.

När hösten gör entré så vill man ju som bekant mysa till det hemma, allra högst upp på min önskelista just nu står en braskamin. Finns det något mysigare än att tända en brasa och bara sjunka ner framför den och drömma sig bort i eldens sken?


Men det var ju just det där med att "sjunka ner" också, jag tänker mig ju inte att det betyder att jag skall sätta mig ner på parketten utan jag tänker mig att jag skall sätta mig i denna:

En Lamino, denna vackra klassiker av Yngve Ekström. En fantastisk designmöbel där funktion & utseende möts i perfektion. Att den sedan är klädd i lammskinn gör ju inte saken sämre.
Det borde nästan vara varje människas rättighet att ha en sån fin fotölj hemma!Jag drömmer vidare men om du har råd så är det bara att klicka sig in på Länna möbler och beställa en, http://www.lannamobler.se/ . Det är iaf där jag lånat bilden, tack!Kram Lina


2 kommentarer:

 1. Visst är den fin, men inte så bekväm tyvärr. Min mor äger en sådan, men jag är för kort för att sitta bra i den, hennes man däremot sitter som en gud säger han men han är närmare två meter lång :)

  Trevlig helg!

  KRam Madde

  SvaraRadera
 2. Vi blev ägare till en sådan igår. Jag älskar den och den pryder så fint i vårt nya vardagsrummet.
  Satsa på en sådan nu vetja :)
  Kram Sabina

  SvaraRadera