torsdag 15 september 2011

skrutt

Alice har lite otur just nu känns det som. Först var det lilla näsan och nu innan ens plåstrena är borta så har hon hoppat från någon hög plats ute på dagis och skadat sin fot.

På dagis sa dom att det inte var någon fara alls men hemma har hon varit lite ledsen och säger att det gör ont. Och så haltar hon. Och efter en stunds soffmys så kunde hon knappt gå på foten och nu så sover hon oroligt och säger "aj aj aj min fot" i sömnen. Verkar inte så lovande...

Jag var så säker på att hon vrickat eller stukat foten men jag kan inte minnas att en stukning värker så mycket i viloläge.. Kan detgöra det?

Tänker på vad en barnläkare sa till mig när jag för femtielftegången var inne på Astrid Lindgrens barnakut med Henry, han stackan har återigen fått dubbelsidig öroninflammation och jag hade inget märkt ch kände mig väl inte som världens bästa mamma direkt. Och då sa den snälla läkaren att barn dom "fejkar" inte, gråter dom så gör det ont och gör dom det inte så är det ingen fara.

Vilket kändes snällt & klokt då. Men det borde innebära att det här inte är så bra med hennes fot..
Hoppas hoppas det inte är något knas med den lilla foten nu!

Kram
Lina

3 kommentarer:

 1. Hoppas att det är bättre idag för er lillskrutta.
  Trevlig helg!

  Kram Madde

  SvaraRadera
 2. Men skruttan!! :( Ni ska inte åka in då..? Hoppas det inte är ngn fara! Henry kan ju läsa pixiböcker för henne om hon blir sängliggande.. Sötnöten!

  Kram Alice, hoppas fossingen kryar på sig!!

  SvaraRadera
 3. Hoppas det inte är någon fara med foten.
  Ni har inte funderat mer på rör för Henry? Vi är så glada att Alex fick det, gjorde underverk med både tal, hörsel och uteblivna inflammationer. För att inte prata om att vi sluppit trycka i honom mer penicillin.
  Kram

  SvaraRadera