onsdag 23 november 2011

Ett steg fram men ingen snö.

Så - nu har jag bokat tid hos naprapaten imorgon och plockat fram alla grejer till mina blivande kakfat! Men jag tror jag hade fel borr hemma så maken har lovat att införskaffa en ny borr till mig imorgon, ja men va 17, det går ju framåt det här. Jag är ju nästan igång! Nästa steg blir således att klura ut hur 17 man gör faten på bästa sätt. Nåväl, det blir ju morgondagens huvudvärk.

Ett steg fram alltså.

En annnan liten filur som gör framsteg är Henry, dom skall ha adventsfika på dagis med alternativt luciafirande. Inget tåg men liten utklädd liten kör. Så nu övar dom på julsånger! Och dom är såååå söta. Varje kväll när vi nattar barnen så vill dom öva på sina julsånger. Så inga sagor nu, nej nu hämtas stora sångboken (himla bra doppresent, tack för den!) fram och så sjunger vi 3 pepparkakegubbar, midnatt råder & en sockerbagare. Och Henry kan alla sångerna. Sötgurka! Mamman är inte det minsta stolt, inte det minsta. (själv får jag lixom läsa innan till.. korinter till öööögon & hattarna på sne. :)

Nu blir det strax sängen och jag hoppas verkligen att det snart skall vara vitt utanför mitt fönster när jag drar upp rullgardinen. Snälla gubben rimmfrost - kom hiiiit!!!! Lite snö & några minusgrader kan vi väl få? Det är vi alla värda tycker jag!

Kram kram
/Lina

1 kommentar:

  1. Men herreeeeguuuuud kvinna!! köp ett kakfat!! ett bäcken kan du inte köpa o) Puss Fru S

    SvaraRadera