söndag 20 november 2011

helg, glögg & en fiskdamm på vift.Ja här blev det långt emellan gångerna. Så nu var det ju redan helg igen... och den här bilden får sammanfatta helgen. Skålen inhandlades på lunchen i fredags. Jag har varit på jakt efter den väldigt länge men har inte hittat den i rätt färg & mönster förrän just i fredags, så då slog jag till! Passar utmärkt i vårt svartvita kök. Tycker iallafall jag :-)


Glöggen, jag var helt wildcrazy när jag var på systemet och bestämde mig helt frankt att testa något nytt. Jag är ju en sån där inkörd blossa-nörd. Köper aldrig något annat. Och kommer någon och föreslår en chokladglögg så ryggar jag tillbaka & rynkar på näsan. Så det var stort att Duvenkroks original slank ner i den klirrande kassen. Men vilken vinstlott!! Mmmm. Jag tror Blossa mött sin överman måste jag säga. Try it! Att den avsmakades med lite pepparkakor & blåmögelost tillsammans med goda vänner framför en brasa gjorde ju inte saken sämre.


Och apelsinchokladmarmeladen var en present.. vilken jag verkligen ser framemot att testa. Låter ju hur smarrigt som helst! Tackar!!


Måste bara dela med mig av en liten fundering Henry hade i helgen. Vi hade precis kommit hem från ett barnkalas och Henry sitter i mitt knä & myser lite. Så drar han ut min blus och tittar ner i urringningen, tittar på mig och säger förvånat: Men mamma, vart e din fiskdamm?


ja det kan man ju fråga sig.


Må så gott!

Kram Lina

1 kommentar:

  1. Älskar Henrys kommentar. Och så måste jag säga att det finns många goda glöggsorter att prova, bl.a. den du köpt. Det brukar finnas ett litet prova på paket från just dem, det köpte jag något år med flera småflaskor. Då kan man prova sig fram men ändå inte behöva köpa en liter av alla
    Kramis

    SvaraRadera