onsdag 24 november 2010

Blaj!

Jag skulle skriva ett inlägg men senildement som jag är så har jag redan glömt vad det var jag tänkte skriva. Men vad gör väl det, jag kommer väl på det en annan dag helt enkelt!

Men visst är det väl mysigt med all snö & detta busväder?
Jag bara älskar det!! Mera snö & kyla, tack!
Barnen har fått 2 nya pulkor så nu hoppas jag att snön ligger kvar!

Jag har som sagt var börjat förbereda mig inför advent, blockljus är inköpta, flyttkartongen med julpynt kom fram igår och ikväll öppnade jag dom. En sak i taget. Men jag har just insett att jag måste byta kontakter på alla lampsladdar till adventsstjärnorna... nu har vi nämligen sånna här små finfina uttag som sitter över varje fönster. Då slipper man ju leda runt 14 meter sladd till varje stjärna men som sagt var så är ju medaljens baksida att man måste byta kontakterna. Någon som vet vad man köper sånt? Inte på Åhléns iallafall, man kanske måste besöka någon lampaffär!

Men en gammal adventsljusstake är helt borta & den e så fin och jag hade såååklart redan tänkt ut vart den skulle stå. I köket. Det är, ja eller var, svart i smide.. Vad 17 kan den ha tagit vägen? Undra om den kan ha hamnat hos lilla mamma...

Ja & sen så köpte jag även 2 dukar idag. Men fyyyy vad dyrt. Hoppas 3,5 meter duk ska räcka! Ja det fanns för övrigt ingen längre så det får det lov att göra. Himla opraktiskt att inte veta hur långt vårt nya (ärvda) matsalsbord är..

Ge mig den längsta ni har sa jag iallafall & fick två! Och att välja är som bekant inte min starka sida så det fick bli båda två. Men jag kan ju lämna tillbaka den ena om jag kommer fram till att det är överflödigt med två. Men helt ärligt, julen är lång & barn kladdar rysligt mycket så jag tror två blir bra! ..... sååååå himla dyrt kanske det inte var förresten, vid närmre eftertanke så har jag inte så bra koll på just duk-marknaden ;)

Sist men inte minst, vi har en livlig diskussion här hemma om köksbordets vara eller icke vara.. minns ni? Ett runt MINTGRÖNT köksbord som ser ut att vara taget från något Rockabillycafé typ.. det vill jag måla vitt. Men Patrik vill inte det förstår ni. Så hjälp mig lite nu.. visst ska jag väl måla det vitt? Tycker ni inte? Annars får jag väl helt sonika göra det i smyg ;)

Nåväl, som ni ser, ett helt inlägg med oviktigt trams blev det.
Ledsen att jag upptar er dyrbara tid med sånt här!

Kram på er
/Lina

4 kommentarer:

 1. Det är ju lite coolt att det är mintgrönt. Det sätter ju en personligt tutch på det hela :) Men vitt är alltid snyggt, så jag skulle nog ha målat det vitt..jag står på din sida ;)

  Hoppas att du hittar ljusstaken, själv har jag lagt vår utebelysning på något bra ställe så jag inte han hitta den..suck!!!

  Kram Madde K

  SvaraRadera
 2. Förlåt i förskott nu, men jag håller med Rauken! Jag tycker att bordet passar jättebra ihop med ert golv! Inte måla vitt nu.. ;)

  Blir nyfiken på vad det är för matsalsbord ni ärvt? Bild! :)

  Och du, mailet från mig får bli i helgen. Är alldeles för trött för att samordna mig till nån slags kreativ insats just nu. Okej hoppas jag? ;)

  Puss!!

  SvaraRadera
 3. Kanske måla om i ngn annan färg än just vitt elr mintgrönt:) Undrar om vitt håller sig snyggt i längden.. och nu har det ingenting att göra med gårdagens lunchdate med charmören Henry:)Fru S

  SvaraRadera
 4. Fru Bogren efterlyser fru Blomér. Var vänlig ta kontakt på valfri frus blogg. Tack på förhand.

  SvaraRadera