onsdag 10 november 2010

Lilla hjärtat


5 kommentarer:

 1. Så himla fint kort!Skruttan. Vilka fina barn ni har, helt underbara.Kram från faster

  SvaraRadera
 2. Men åh GUD så söt hon är!!! :) Snacka om att bjuda till på dagisfotograferingen (för jag antar att det är därifrån?)!!

  Det har Isak aldrig lyckats med. I år gick han från att se direkt ledsen ut till en lite mer undrande uttråkad uppsyn. Han som är så van vid fotograferingar.. :)

  Saknar uppdateringar både här och på facebook. Fast jag är lika dålig på att blogga just nu så jag ska inte säga något. Hoppas ni mår bra och att helgen var fantastisk!! Och hur är det med Henry? Bättre hoppas jag?

  Puss & kram!! <3

  SvaraRadera
 3. Tack! :-)

  Det är inte från dagisfotograferingen, den är inte förrän om 2 veckor.. Den här bilden tog jag själv hemma hos Malin :-) och med manuell inställning för den automatiska hade hängt sig så jag försöte mest få liv i kameran. Döm om min förvåning när jag lyckades fånga den där lilla charmfian ;)

  Jag känner min helt urusel på att blogga just nu. Känns så där kul att först ghänder det ingentng, sen händer det ingenting & ingenting & så SMACK kommer en hel hög av inlägg.. Nåväl.

  Henry e pigg igen!
  Vi kör astmamedicin morgon & kväll.

  pusss

  SvaraRadera
 4. Åh, såg precis ut som en sån där bakgrund som de har på dagisfotograferingen, men jag är säker på att det är en MYCKET snyggare vägg i verkligheten!

  Sjukt söt är hon hur som helst.. :)

  Skönt att H är bättre, det är helt enkelt inte rättvist med alla hans sjukdomar. <3

  Puss igen!

  SvaraRadera
 5. Mitt lilla charmtroll =)))
  Kram från moster ;)

  SvaraRadera