söndag 21 augusti 2011

champagne kan påverka lokalsinnet. Och en eftermiddagsnap kan vara förödande..

Söndagkväll. igen. fy bubblan va helgerna går fort. tur att man iallafall fyller dom med roliga saker & härliga människor så man kan somna med ett leende på läpparna.

Det här är vad jag pysslat med,
i fredags var vi bara hemma. Vi var sugnasurströmming men vädergudarna var inte med oss så det blev inget av det. Man vill gärna äta ute om man säger så. Det är lite som kräftskiva.. det luktar ju så gott & är så himla mysigt under själva skivan men dagen efter... finns det något vidrigare än kräftstinkande fingrar?.. Det är exakt same same but different med surströmming. Mums när man äter det men man vill ogärna att huset skall lukta surströmming en hel helg. ni fattar. check.

Så då blev det kött, kantarellsås, klyftpotatis & en vällagrad rövinare. Men köttet var ingen höjdare.. så vi hoppade över det & satsade mer på det goda vinet ;) Köttet fick komma till sin rätt idag istället, svängde ihop en hemgjord pytt, en gräddstuvad... den visste vad den satt kan man säga!

I lördags var det lyx på hög nivå! Världens bästa Tessan hade biljetter till pressvisningen av SANDBERGs nya kollektion. Så vi var på en väldigt flådig pressvisning med modevisning, bling bling & det hela avslutades med en fin present, snittar & champagne. Mums sa vi! Så vi drack, åt, pratade & skrattade & så drack vi lite till... sen tittade vi bara på varandra Herregud - vi är ju salongsberusade, mitt på blanka dan! Så skrattade vi ännu mera..

Vi flanerade från Östermalm till t-centralen för att ta oss hem till förorten igen när följande händer; Jag pratar med Patrik i telefonen och skall precis kliva på gröna linjen när Tessan ryter i: Men kliv inte på där, det är ju gröna linjen!! Vi skall ju åka röda linjen..
-oj..jaha.. så går vi över perrongen och börjar vänta på röda linjen när jag kommer till insikt.
-Men Tessan, vi sk ju för f*n inte ta röda linjen heller vi ÄR ju redan på T-centralen..!! HAHHA.
vi skall ju ta pendeln hem..

Men gud vilka virrpannor. Tror ni vi skrattade gott åt oss själva eller?
champagne påverkar uppenbarligen lokalsinnet. eller nått.
Kul hade vi allafall! :-)

Sen vankades kräftskiva hos grannarna på kvällen idag var vi bjudna på brunch hos några andra vänner. Himla trevligt!!

Annars så har vi påbörjat ett litet projekt i sovrummet....
de bajsbruna, urfula, megaäckliga garderobsdörrana skall bli vita. Inte en dag för sent mao.

Sen har vi försökt natta barn hela kvällen. Och då menar jag heeela. Hery somnade vid tio..
Helt värdelöst. Note to my self: han skall inte få sova så länge på eftermiddagarna. punkt.

Jag hoppas ni alla haft en lika härlig helgsom jag!

Natti natti
/L.

1 kommentar:

  1. Hhahaha hade glömt av händelsen, var nog fullare än jag trodde =) Tack själv, det var vääääldigt trevligt o snart är det dax igen =)

    SvaraRadera