torsdag 18 augusti 2011

Surströmming, shopping & sjukhus.

Idag är det en officiella surströmmingspremiären, men vi har tyvärr inte fått någon strömming idag (trots att vi hade alla förutsättningar då det faktiskt står 2 burkar röda ulven i vår kyl).

Men vi har redan tjuuuuvpremiärat en regnig måndag i juli. Vi hade bjudit in massa vänner på surströmmingsskiva & så stod regnet som spön i backen hela dagen... & eftersom vi delade huset med Simon & Hanna så ville vi ogärna äta inomhus (inte världens mysigste doft att komma hem till). Så nöden har ingen lag.. vi röjde ut svärföräldrarnas garage & hade skivan där!
Vilket var en himla trevlig kväll. Men just idag blev det ingen strömming, men snart hoppas jag. Någon som är sugen?

På något sätt så känns det så höstigt redan, fast det är varmt & fint... jag kan inte riktigt sätta fingret på det. Så idag "råkade" jag shoppa loss lite höstkläder till barnen av bara farten. Det fanns så mycket fint nu. Henry fick bla lite manchesterbyxor & tuffa skjortor med lappar på armbågarna och en dunväst (hur galet är inte det att köpa i augusti?? men sen tar ju alla storlekar slut så det var väl lika bra I guess.) Det sista är förmodligen inte det mest användbara plaggen men jag kunde inte låta bli...Sist men inte minst så skickar jag en liten cyberhälsning till min älskade lilla mamma som opererat sig idag & ligger på sjukhus! Vi tänker på dig!! Alice blev jättesur att vi inte kunde åka & hälsa på dig idag efter dagis...
kram


/L.

1 kommentar:

  1. Jag känner mig lite borträknad från alla dessa kals o skivor o fester... Är det för att jag är singel eller? ;)
    Skojade!
    Hoppas det går bra med mamsen idag! Ser fram emot imorgon =)
    Kraaaaam T.

    SvaraRadera