lördag 29 december 2012

Hälsningar från soffan

Efter en sovmorgon & pannkaksfrukost så har jag nu förflyttat mig till soffan. Läser favvobloggar och frossar i vackra bilder. Mannen och lilla H tittar på Ronja Rövardotter som rullar på TVn, Alice kryssar kläder i nya HM katalogen och jag dricker ännu en kopp kaffe. Funderar på vad vi skall göra av den här dagen ... Men jag tror nästan jag stannar i soffan, i myskläder. Det är ju så förbaskat härligt! Sen skall jag dyka ner i mina glossybox som jag knappt öppnat, bläddra i mina julklappsböcker. Fick en med Josef Franks alla tryck och Per Morbergs nya kokbok. Sen har jag en onödigt stor trave med glossiga magasin som det inte fanns tid till att läsa innan jul.. Så jag kan lätt spendera dagen här känner jag ;) Sen smider vi planer. Sånt e så kul!

Ha en fin dag!!
Puss fru B.

8 kommentarer:

 1. Hej!

  Detta kan tyckas va en konstig fråga, men såg att du kommenterat att du kanske skrivit ut Lovisa Burfitt - bilderna via inlägget i Frida Ramstedts (Trendenser) blogg.

  Nu var det ju tyvärr så att man inte kan skriva ut dem längre, du har möjligtvis inte kvar dom på din dator och vill skicka dom till mig?

  Skulle skrivit ut dom på jobbet nu i morse, men lite snopet så var dem ju borta!  Tack på förhand!

  Emelie
  emelie.rostedal@hotmail.com


  Mysig blogg förresten!

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Åh samma här som ovan, skulle laddat ner bilderna så fort jag kom hem till datorn och då var de bortam så typiskt när man får ett sådant toppentips!
  Skulle du möjligen vilja skicka bilderna hade jag blivit såå glad!

  karino84@hotmail.com
  Tack på förhand om du skulle vilja hjälpa mig!
  Vänliga hälsningar
  Karin

  SvaraRadera
 3. Hej tjejer, ja men det där var ju helt galet :-)
  Men jag har bilderna :-) Det är 4 bilder, den minsta är på 4MB och den största på 17MB.. kan ni ta emot så stora filer? Jag kan testa att skicka över dom en å en och se om det funkar..

  Så blir vi sisters in crime sen ;)
  Kram Fru B.

  SvaraRadera
 4. Hej, ser att det är fler som valt ut dig som en som verkar sådär så man vågar ställa frågan. Vi känner inte varandra men jag skulle bli galet glad om du ville skicka bilderna till mig, jag håller alla tummar att jag kan ta emot filer i den storleken.

  Tack snälla snälla!

  hanna.m.larsson@hotmail.com

  mvh. Hanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag testar att skicka över dom även till dig!

   Ha en fin dag!
   Lina

   Radera
  2. Hejsan!
   Ser att jag inte är den första som frågar om Lovisa Burfitts bilder... Skulle också bli oerhört glad om du kunde tänka dig att skicka dom till mig?

   lundinchristine84@hotmail.com

   Med vänliga hälsningar
   Christine

   Radera
 5. Hejsan!
  Ser att jag inte är den första som frågar om Lovisa Burfitts bilder... Skulle också bli oerhört glad om du kunde tänka dig att skicka dom till mig?

  lundinchristine84@hotmail.com

  Med vänliga hälsningar
  Christine

  SvaraRadera
 6. Men åhhhh! Det missade jag....so please :) Vi har ju samma bästa smak som sagt :)

  annaem1@hotmail.com

  SvaraRadera