torsdag 22 april 2010

Snart är det helg!!!

Och det ska bli så himla mysigt!! Allt utom vädret då möjligtvis..

JAG hade planerat att vi skulle GRILLA och dricka rosé i solen imorgon, men det verkar inte vädergudarna planerat. SMHI säger iofs 8 grader & sol men det känns aningen "för sakens skull" att grilla imorgon.. Nej det får bli något annat!

Jag tänkte testa Melker Anderssons Fisk- & skaldjursgryta istället. Den verkar smarrig och lite mysigare att äta den & ett gott surdegsbröd när det är lite urrigt ute. Ja och så vin till det såklart, men ni trodde väl inte att jag skulle hoppa över vinet va?

Det är jag i ett nötskal att jag ska testa nått nytt recept när jag får gäster.. men vad 17, det finns ju alltid hämtpizza om det inte blir bra ;)

Nu kanske ni undrar vilka som kommer hit? Jo i morgon får vi finbesök från Öjn förstår ni! Lilla Tilda och hennes härliga föräldrar kommer hit och även Alice & Henrys farmor så huset blir fullt! Myyyyyysigt!! Finns det hjärterum så finns det stjärterum.

Så vi ska bara "hänga" hela helgen och så ska vi på dop på lördag, lilla Ella ska "dopas".

Det kommer att bli en toppen helg!

Kram Lina

1 kommentar:

  1. Låter supermys!

    Min (inte min från början, men jag har gjort om den lite i vanlig ordning) fisksoppa, som jag har recept på i bloggen, är faktiskt helt outstanding! Jag tror jag har lagat den till typ alla gäster (en gång bara, inte varje gång de kommer!) de senaste två åren.. :) Bara ett litet tips.. ;)

    Ha en underbar helg! Och jag är bara lite sur på dig för att du är så himla hemlig.. ;)

    Puss!!

    SvaraRadera