tisdag 11 januari 2011

Lillsorken

Imorgon är en stor dag i Henrys liv, han skall nämligen börja på dagis. Tänk. Min lilla lilla kille har blivit så stor. Jag tyckte nyss vi kom hem från BB!


Men nu är han en stor liten kille, han springer runt här på dagarna som en liten tornado och hittar på bus. Han sjunger gärna på "lilla snigel" med fingret i högsta hugg "akta dig akta dig".. han gillar även att peka på folks öron, näsa, öga & mun. Men öra [öööra] är visst roligast att säga - eller så kanske det är för att det går så bra att stoppa in ett dreggligt finger i örat på folk?

Men det kommer nog att gå bra för honom. Han känns lite halvt inskolad redan. Han har ju träffat fröknarna & barnen varje dag i nästan hela sitt liv så det blir inte direkt nytt för honom. Och han springer gärna in på dagis redan idag om han får. Men som sagt var, imorgon börjar det. En hel timme ska han få vara där och pappa med!

Men helt ärligt.. 1 timme? vad e det för en inskolning? Dom ville visst att vi skulle hålla på i 2 veckor. Det känns lite väl segt men men vi får väl se hur det går. Alice skolades in på 3 dagar och det gick ju bra. Nåväl.

Apropå Alice så är hon pigg igen, inga fler spyor. Skönt!

Kram
Lina

2 kommentarer:

  1. Hur gick det för herr sork?Puss från dennes faster.

    PS ovan är ett test från mig.....nu verkar det funka....med största sannolikhet sbs....DS

    SvaraRadera