torsdag 6 januari 2011

Märkliga årsskiften..

Vad är det som händer så fort det står januari i kalender?

Granen som var sååååå mysig & fin för en vecka sedan blänger man ilsket på och önskar att den kunde gå ut på egna ben. Gärna ta av sig alla kulor och juleljus och lägga tillbaka i kartongen också.

Sen när julen är bortstädad så ser hela hemmet sååååå tomt & trist ut. Då inser man lätt att man måste köpa nya blommor & annat piff och gärna lite nya lampor så man får behålla lite ljus i hemmet.

Och när snöbollen väl är i rullning så hittar man massa andra saker som också skulle behöva fixas & saker som gärna skulle införskaffas. Vi fick tex ett bord i arvegods precis till jul. Det blev kanon med bordet, det är stort & härligt och rymmer massa folk, men kombinerat med stolana som hör till så blir det lite väl murrigt. Så nu vet jag inte riktigt hur jag skall lösa det. Sucktar efter ett gäng sjuanstolar... men då behöver jag 8a stycken.

Och kläderna skall vi inte tala om - vad händer med dom över jul?
Dom krymper ju!! Klarar dom inte ett årskifte eller kan vi kanske fått fukt i garderoben?

Ja det är märkligt vad mycket som händer vid ett årsskifte, ännu mer märkligt är väl bankkontot. Hur kan det vara tomt så fort klockan ringt in det nya året? Borde det inte vara typ fullt?

Ja det är väldigt märkligt det här med årsskiften.

puss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar