söndag 1 januari 2012

Ett gott slut!

Årets sista dag slutade så bra den bara kunde med de förutsättningar som gavs, med två febriga barn. Men vi beslutade oss för att fira in nya året med våra vänner ändå. Det var flera barn som var skruttiga så det blev lite sjukstuga med film & mys för dom!

Betteriet i kameran tog slut när vi kom till festen (typiskt) så vi har inte en enda bild från kvällen. Vilket känns lite trist. Men ni får hålla till godo med en bild på årets sista lunch!Årets sista fest var i glada vännerslag, 4 familjer med 2 barn vardera så det var full fart & väldigt trevligt! Surf n turf till middag & lite annat före & efter såklart och sen fanns allt man kan önska, vacker dukning, god dryck, skratt & gemüt & sedan bjöds på ett vackert fyrverkeri. Jag kände mig mycket nöjd & glad när vi rullade hem vår vagn i den kalla vinternatten.


Idag har vi bara myst här hemma & det har varit så skönt! Alice är tyvärr mycket sämre och har bara velat ligga i mitt knä mest hel dagen, lillpluttan. Feber & hemsk hosta har hon fått. Så hon ser så ynklig ut & Henry har även han fortfarande feber.


Hoppas ni alla firade ut det gamla året på ett strålande sätt & att ni får inleda det nya friska & glada!


Puss

/Lina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar