fredag 20 januari 2012

Trevlig helg!!

Efter en hektisk vecka så tar jag nu helg! Känns skönt! Fick även en himla trevlig lunch på ROOM idag. Tur i oturen så hade jag ont om tid så jag hann inte ens gå runt allt, vilket var lite synd för dom har såååå mycket fint! Det är en kompis till mig som köper in alla "details" till ROOM, hon är grym - jag vill ju köpa allt! Och på något sätt hann jag få med mig lite nya glas, 2 frukostskålar (så kanske vi kan undvika slagsmål om favvoskålen för varje frukost ropar båda: jag ska ha guldpengsskålen - nej JAG osv. Det slipper ja imorgon :), det blev även 2 stora glaskrukor & varsin liten grej till barnen. Samt ett löfte om att snart åka tillbaka dit!

Maken har åkt till Gotland över helgen så vi är solokvist, lite trist för att han fattas oss men vi har det ändå väldigt mysigt vi 3. Så ikväll har vi fredagsmyst och imorgon skall vi åka till Enköping och göra skridskopremiär tillsammans med Alice gudmor (kan även tänka mig att den Hallstenska supporterklubben anländer till allmänhetensåkning och hejjar på) dom kommer förövrigt även bjuda på middag! lyyyx!
Och sen på söndag är vi bjudna på brunch vilket även det ska bli supermysigt! Brunch är verkligen underskattat, det är egentligen det bästa sättet för barnfamiljer att socialisera på.
Ja så vi kommer iallafall inte få långtråkigt :-)

Nu skall jag leta skridskor & dom gamla hockeyrören har jag inte sett på 5 år så det kan bli en utmaning.. undra vad som är mest logiskt att leta på vind eller källare? Hm.. så ska jag plocka ihop allt vi skall ha med oss imorgon, känns som oddsen att vi kommer iväg i skaplig tid stiger lite då iaf :-)

Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar