söndag 22 januari 2012

hockeyrör & 2-årstrots!

Mamman hittade sina gamla hockeyrör på vinden, packade alla saker som skulle med på lördagens utflykt och gick och la sig (alldeles för sent såklart..). Allt flöt på fint på morgonen tills 2-åringens megatrots kickade in.. oh mighty lord... men vi kom iväg. Men er än så var det inte. Tur att jag hade en bilresa på mig att samla nya krafter ;)

Väl i Enköping var det stor uppslutning, Tessan hjälpte till på isen och mormor & morfar stod i båset och hejade på. Barnen tyckte det var spännande men dom hann inte få kläm på hur det fungerade direkt så man kan säga att vi mer eller mindre bar runt dom på isen. Men dom var glada och sen kom belöningen: varmchoklad & macka. Undrar om dom eventuellt tyckte det var ännu bättre än skridskoåkningen..?

Vi följde med hem till Tessan ett par timmar så nu har hon fått en rejäl dos av preventivmedel skulle man kunna säga.. Henry fortsatte med samma härliga trots hela dagen så efter att spenderat eftermiddagen & kvällen hos mor & far så åkte jag hem med mina små terrorister. Så mor & far hinner vila upp sig till nästa helg för då drar vi alla till Orsa för att göra skidpremiär i Grönklitt! Ska bli superkul! Om någon har skidutrustning att låna ut till dom små får ni gärna hojta till!! :-)

Idag blev vi bortskämda med världens mysigaste brunch hos Eric & Lina och lilla Estelle som charmade oss alla. Maken till sötare unge får man leta efter! Vi har fått massa snö här också, underbart! Och så har jag klippt Alice & som hastigast även Henrys lugg. Hon blev jättesöt men han stackarn ser ut som Mats i himlaspelet igen. Nåväl. Övning ger färdighet I guess.


Ja, så helgen försvann i ett nafs och nu är mannen hemma. Blev alldeles varm i hjärtat när han klev innan för dörren. Vi har haft en toppen helg men han fattades oss..

Hoppas ni också haft en toppen helg!
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar