måndag 7 maj 2012

jamenvafasen

vart tar helgerna vägen?! Kan någon förklara?

Härligt att vara ledig var det iallafall och HIMLA skönt att alla metrologer hade fel, vi har haft tipptopp väder hela helgen. Tycker vi inte har gjort något alls men ändå massor.. konstigt. Men vi har haft en vilohelg där vi mest hängt med vår lilla familj (med några undantag offcause) annars har vi påtat i trädgården lite och mannen han får man nästan dra in, han har typ bosatt sig i trädgården. Han jobbar, sliter och kämpar på. Kan verkligen inte anklaga honom för att ligga på latsidan. Nu är all jord/lera bortkörd (vet inte huuuur många vänd det var till tippen för att bli av med den pulkabacken) och alla grenar & kvistar är också väck. Och häcken klippte han idag i bara farten. Känns som vi måste få någon ordning i trädgården på något sätt så vi åkte och tittade lite på sten till stenläggningar men jag behöver nog lite mer inspiration. Jag inspireras inte direkt av att se på stenarna.. men jag fick med mig några broschyrer som jag skall plöja igenom. Kanske att pusselbitarna kan falla på plats sen.

Alice är en riktig pysseltjej så igår var vi till Panduro för hon ville såååå gärna göra gipsfigurer (så då blev man ju rånad innan man kom ut från den butiken) och så var vi även in på det stora varuhuset för att köpa en grej åt svärisarna, ja men då tog dom 1200spänn bara för att släppa ut oss därifrån. Är det inte typisk så säg?

Vi spanade även lite på sånna här balans/spring- cyklar.  Har ni någon erfarenhet av sånna? Är dom bra?
Någon som har någon (2) till salu kanske?

Maken har (äntligen - om ni frågar honom) köpt en gasolgrill och är såååå nöjd. Nu skall vi bara hämta en gasoltub hos morfar också. Så invigningen av hans nya grill fick vänta, men den gamla funkar ju fint den också. Den är bara lite liiiiiten. Ikväll grillade vi revben och majskolvar, himla smarrigt. Majs allra helst, med lite smör på. Sjuk gott! Mmmmm. Barnen kunde knappt vänta tills dom var grillade, stod som 2 fågelungar och gapade..  Appropå gott så har jag och barnen även bakat lite bullar idag också, kan inte annat än le åt dom små assistenterna. Dom har verkligen koll på hur man gör. Sötnötar.

Summa sumarum, himla dyr helg det här uatn att ha gjort någonting! ;)

Kram
Lina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar