onsdag 9 maj 2012

Kram

Hej,
vill bara skicka en kram till er alla och önska er en fin dag (trots regnet)!

Jag jobbar hemma idag och känner att jag är inne i ett riktigt stimm - jäklar vad här händer grejjer! Jag håller på med en massa detektivarbete och kalkyler och känner att jag lixom inte får någon arbetsro på jobbet. Så nu öser jag på här hemma och som en liten bonus så kör jag min andra tvättmaskin just nu (det är ju verkligen en uppsida med att jobba hemma) nersidan torde du bli lunchen (eftersom jag inte alls tänkt jobba hemma idag så fanns inget direkt trevligt att äta) det blev ett paket nudlar. Ni vet ett sånt som kostar typ 2kr på Ica.. Alice smygköpte det för jäääääätte länge sedan och sen dess har det legat i skafferiet och blängt varje gång man tittat in där. Men nu är det väck! Super smarr... eller inte. Totalt oglamoröst. Nåväl. Det finns sånna dagar också. Ser mer fram emot middagen, tänkte laga Morbergs kyckling i curry. Den e riktigt god, brukar slickas tallrikar runt bordet när den är i grytan.

Trevlig post idag också, inga räkningar alls utan Elle Interiör och Mama.. - och en avi om att hämta ut lite kläder från Pomp de Lux på posten! Känns som det kan bli en trevlig kväll!

Sen räknar jag ner till fredag för då kommer världens bästa fru B från baksidan upp och vi skall gå på fotografiska, afterworka och dinnera på Riche! Sen checkar hon in på vårt lilla BB och på lördag ska vi åka på Mini Rodini outlet. Låter inte det lyxigt & trevligt så säg?! Fredag, koooom..jag välkomnar dig!

puss puss 
Fru B (på framsidan)

1 kommentar:

  1. Åhhhh det ska bli SÅ MYSIGT!!!! Längtar tills i morgon kväll!

    Puss Fru B ;)

    SvaraRadera