torsdag 3 maj 2012

still alive men med konstant dåligt samvete

Idag är första dagen båda barnen är på dagis på 2 veckor. Känns underbart! Hoppas hoppas hoppas det går bra för dom. Igår ryckte snälla mormor in och hängde med Alice så vi fick jobba. Det är nästan det jobbigaste med all denna vab, det ständiga dåliga samvetet över jobbet. Och gör man det man ska på jobbet så får man ju dåligt samvete över att barnen inte får ordentligt med uppmärksamhet & omvårdnad. Försöker tänka att jag skall skrota det dåliga samvetet, det bidrar ju verkligen inte till välmående. Snarare tvärtom! Men det verkar vara lättare sagt än gjort.

Men vi lever, vi håller oss flytande, helgen & Valborg var toppen med familj och vänner hos oss hela långa ledigheten, och vem vet snart kanske jag orkar och hinner ladda över några bilder från kameran också.

Ha en fin dag!
Njuuuut av solen för det ryktas om busväder & snö till helgen (gud förbjude!!)

Puss Fru B.

1 kommentar:

  1. Visst är det tråkigt med allt detta vabbande. Jag är hemma idag med båda bustrollen då Bianca hade ont i magen i morse och det rann som vatten när hon gick på toaletten. Får nog inse att man kommer att ha minst 1 eller två vabbdagar i månaden om inte mer..

    Kram

    SvaraRadera