tisdag 12 februari 2013

D-vitaminer D e grejjen!

Jag har varit så trött så himla länge. Lite orkeslös, ingen riktig gnista, på helgerna vill jag mest mysa runt utan att göra allt för mycket och på vardagskvällarna har jag bara degat (somnat) i soffan. Rätt skönt men lite trist, aningen ineffektivt och kanske inte helt likt mig..

Men så för en vecka sen kom mannen hem med en burk D-vitamin. Som vi nu äter. Och rackarns vad pigg jag känner mig helt plötsligt! Och på hugget, jag vill, jag kan, jag orkar, jag har lust.. hänger i med?
Det är säkert därför alla planer och ideér börjar poppa upp i huvudet igen. Härligt!

Och idag så skulle jag klippa & färga håret. Så tittade hon på min aningen risiga kaluffs - finns det förresten någonstans man e så nedrans ful som hos frisören? Ni vet när dom drar ut dom dära stripiga testarna, dom drar dom uppåt, neråt, åt sidan.. lägger huvudet på sne och säger .. jaha.. och när klippte du dig senast? Var det länge sen?... Ja då får man ju bekänna färg. Känns inte riktigt som någon vits att ens försöka sig på en liten vit lögn för dom står ju för 17 med facit i hand..

Ja och sen kommer ju följdfrågan, och vad skall vi göra idag då? Klippa topparna lite kanske?

Men idag vet jag inte vad det var men jag svara de njae, det behöver vi nödvändigtvis inte göra. Vad skulle du vilja göra? Hon ville färga det mörk-choklad-brunt och klippa av det ovanför axlarna.
Jaha. Kan du väl få om du lovar och svär att jag inte ser ut som en tant hörde jag mig själv svara.. !
Sagt & gjort. Klippt & klart. Ghaaaa! Men det blev bra. Tror jag. Fast lite konstigt känns det allt, jag är ju van att ha hyfsat långt hår som man kan sätta upp och göra knut på & så. Jag kan iofs sätta ihop det i en tofs men ingen knut. Men halva vitsen med det här var ju tofsavvänjning och att klippa av håret så det blir någon ordning på det en gång för alla. Det blir nog bra!

Ja och vart ville jag komma med allt det här babblet då? Ja inte vet jag men kanske att vitaminer kan va bra! Hon rekomnenderade att jag skulle äta B-vitaminer så nu har jag även köpt det. Rackarns vad pigg & glad jag kommer att bli & va snyggt hår jag kommer att få!  Ni kommer ju knappt att känna igen mig ;)

Ja och ikväll har jag städat tvättstugan., vikt miljarder kökshanddukar & sparkat liv i mangeln - och alla som brukar mangla vet ju att det är som en drog.. bara en duk till, bara ett lakan till .. :-)

Men nu mina sköna är det natti natti!

Imorgon vankas massa härliga kundbesök och på kvällen skall vi ha ett stort event för kunderna på fotografiska. Skall bli kul! Hoppas jag hinner titta lite på utställningarna också.

puss
en pigg & nyklippt fru B.

ps. När frissan var klar & frågade vad jag tyckte så sa jag att det var fint men att det var ju inte direkt till axlarna i längden utan kortare. Då bara skrattade hon & sa, ja men jag var ju tvungen att klippa upp det lite - du vill väl inte se ut som Gustav Vasa? Nä. det vill jag ju inte. Cool brud på nått härligt sätt.

3 kommentarer:

 1. Stort att fru Blomer bloggar, du vårdar det svenska språket alldeles förträffligt! Applåder från andra sidan Mellangårdsvägen!

  /En fd Lyxman och bloggare

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man tackar ödmjukast! :-)

   Skall inte du börja blogga igen då? Om livet i förorten.. det är väl nästan lika spännande som lyxlivet i NY ;)

   Radera
 2. Måste köpa!

  Anna

  SvaraRadera