söndag 10 februari 2013

Det kliar..

ja det kliar så förbaskat!

Jag vet inte om det är årstiden eller vad det är men just nu så har jag som myror i kroppen. Jag ser hundra projekt jag vill ta tag i. Jag vill fixa & dona, göra om, köpa nytt.. ja men det finns ingen hejd. Och det blir ju värsta snöbolls effektten. Ja men om vi byter soffa då måste vi ju köpa nytt soffbord för att inte tala om den där tv-bänken (som faktiskt köptes för att matcha en svart ursnygg tapet som vi hade i vår förra lägenhet. just precis. förraaaa lägenhet. Den matchar således inte alls lägre. Jag stör ihjäl mig på det och typ avskyr tv-bänken. alltså så mycket attt jag helst vill urskulda den när det kommer hem folk hos oss, "asså den där tv-bänken ja den ska vi byta ut.." *skrattar*. men mannen han tycker den e fin... suck. den är inte fin. men funktionsduglig. absolut).

Och nu har jag så mycket som studsar runt i mitt lilla huvud att det blir ju varken hackat eller malet. Och om jag skulle sätta en en femtedel av alla planer i verket så inser jag ju även att en finansiär hade suttit fint.

ja för ni skall inte tro att det bara är vardagsrummet som behöver en "make over", icke. Men om jag börja rabbla upp allt här tror ni väl att jag är galen alternativt så kommer ni undra om jag förskingrar pengar för att finansiera det hela.

jo men annars mår jag bra :-)

Söndag är alltid härligt, barnen har varit på träning, vi har bakat sockerkaka, åkt pulka, pysslat & mest hängt runt. Och i tanken är jag redan framme vid nästa helg, för då får vi först finfrämmande långväga från Sveriges baksida på fredagen och på lördagen kommer mina gamla tjejkompisar från förr på middag. Så det blir middagar, frukostar & sovande folk lite här & där. Ja men ni förstår ju att det krävs en plan för det hela!
Så alla ni som har lite finfina recept eller iallafall förslag på lite middagstips - bring it on!

Puss & godnatt
/L.

5 kommentarer:

 1. Hmm känner att jag är "skyldig" att komma med förslag ;-)
  Det där med pulled pork lät ju spännande. Eller varför inte "bara en paj"?
  Gryta som sköter sig självt? Gratäng av något slag? Kyckling går ju att variera i all evighet.
  Eller så beställer vi pizza!!
  Kram Tessan

  SvaraRadera
  Svar
  1. :-) tack för alla tips vännen! Skall klura lite till. Mitt största problem är ju alltid efterrätt, jag är ju ingen efterrättstjej.. Vad tror du om 1kg KK? ;) kramis

   Radera
 2. Tjohej! Är det inte mig du beskriver???? Majj gadd vad vi är lika. Vi (läs:jag) har så mycket planer o det rör inte bara nån möbel (även om det oxå behövs, ja enl mig, bytas ut). Nä här handlar det om att BYGGA OM SAMT BYGGA UT!! Idag såg jag dock ett hus på Hemnet som kändes perfekt - ja förutom priset då 3,6 mille för ett hus här i spenaten, byggt på 70-talet....njaaaaaeeee)

  Nä man får väl skrapa triss tills fingrarna blöder eller få kanonjobbet med den nästa lönen...eller jag vet inte..... ;)

  Ang mat. Jag brukar kolla Matplatsen-bloggen. Ett säkert kort där som jag bjudit vid liknande tillställningar är Tapenade-fläskfilen. Sköter sig själv en timme i ugnen (jag brukar reda m lite Maizena för att såsen inte ska bli så blaskig). Vad du än bestämmer dig för blir det garanterat en hit. Har tolkat dig så :)

  Ha det så mysigt.
  //Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja visst är det lätt att gå bananas ;)
   Tack för tips!! Den där bloggen ligger den på "femme" sidan? Skall göra en djupdykning där! Kram L

   Radera
  2. Precis, den är det!
   Och på söndag tänkte vi ev gå på visningen av huset jag beskrev....ehhhhh...vad hände nu liksom.... :p

   Radera