fredag 8 februari 2013

Jag är ingen morgonmänniska..

Tänk vad jag önskar att jag var en sån där morgon pigg, käck liten människa som gärna vaknar innan väckarklockan ringer, studsar ur sängen med ett leende på läpparna och dagen är igång.. jag.är.inte.så..

Alla sa att vänta du bara till du får barn - då kommer du att bli morgonpigg!
Nä. Jag blev inte morgonpigg. Men ja, man får lov att gå upp tidigare på morgnarna jämfört med sitt gamla liv.

Mina mornar handlar om ren & skär överlevnad. Hur många gånger kan jag snosa och fortfarande hinna med allt? Och innan jag druckit mitt morgonkaffe är det inte så stor idé att prata med mig.. Ibland har jag inte hunnit med mitt morgonkaffe.. ingen bra start. Trött OCH sur - måste vara värsta kombon ever. Att jag sedan skall åka via Sundbyberg/Solna där det ligger ett kafferosteri känns som terror när den ljuvliga kaffedoften tränger in i bilen.

Men nu har jag druckit 2 cappuchino, barnen är på dagis, mannen på väg till Karlstad för någon Sales awards och väntas inte hem förrän imorgon. Så nu blir det fullt ös, jag är nästan vaken :) och sen fredagsmys för hela slanten!

Puss, hoppas ni är lite mer morgonpigga än vad jag är OCH att ni får en härlig dag!

HappyFriday!!

Fru B.

1 kommentar:

 1. Känner SÅ igen mig! Är oxå trött som ett as på mornarna. Och jag har tre barn. Här hade man ju dessutom vant sig lite med att sova bättre då minstingen är en liten "halv-sladdis" så känner man att oj då - just det ja - sömnen!!!!!!!!

  Men när man jobbar. Jadu. Här har vi Fröken snoose. Märker nu när jag går hemma att jag ofta "kommerigång" framåt em.

  Lustigt att läsa detta nu då jag precis gjort mig latte (för att överleva) o satte mig o mobilsurfade lite. Som sagt. Befinner mig lite i ett töcken. Klockan är ju vara förmiddag än ;)

  Trevlig helg!
  Anna

  SvaraRadera