onsdag 17 mars 2010

Henry


Idag har jag varit på BVC på 6 månaders kontroll med Henry!
Fast idag är han egentligen 6 månader & 12 dagar :-)

Matchvikt: 9765 gr
Längd: 72 cm

Han klarade alla test galant - skönt, så jag slapp sitta där & skämmas.

Det var VÄLDIGT avancerade test, han skulle titta efter en sak som föll i golvet och han skulle hålla i en kloss och sedan förflytta klossen från sin ena till sin andra hand. Tänk att han klarade allt det. ;)

Idag var det även läkarkontroll, när hon var klar med det hon skulle titta på så bad jag henne titta honom i öronen. Och vad tror ni ett det visade? Jo då, öroninflammation Stackars stackars liten, here we go again... kanske inte så konstigt att han inte sover så bra & är ledsen på nätterna.

Men om man bortser från det så är Henry himla go & glad! Han är nyfiken på världen & tar sig fram genom att rulla fram & tillbaka. Han sitter rak & ståtlig i små stunder men sen tippar han omkull.. Han tycker sin storasyster är roligast i hela världen, när hon leker med honom skrattar han på ett underbart sätt, han vill alltid ha det hon leker med och så fort han kommer åt så drar han tyvärr henne i håret. Han har börjat äta lite mat igen fast bara gröt & katrinplommonpuré. Att bada & vara nakenfis är himla härligt tycker han men allra härligast är när han är i händelsernas centrum - då mår han som en prins!

Kram Lina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar