tisdag 6 april 2010

Blåkulla tur & retur!




Det var den påsken, swischhhhhhhhhhh.. så var den förbi!


Är det inte lite konstigt med högtider, först längtar man & längtar, jag läser alltid massa recept och ser högtiden som ett enda mat-maraton. Jag blir superinspirerad och vill testa massa nytt men pga bristande införsäljning (??) av mina menyer och så blir det iallafall samma gamla mat. Sen skall det såklart pyntas.. och innan man vet ordet av så är allt över. Snyft. Visst är det lite sorgligt..

Påsken har iallafall varit härlig, underbart väder & massa mys! Den började i torsdags med äggjakt hos familjen B. Alla barn hittade varsitt ägg & var så nöjda - personligen skulle jag vara sjukt missnöjd om jag fick 2 mariekex med lite torkad frukt - men det är visst livet på en pinne när man är typ 2 :-)

I fredags begav vi oss till Onebuing, vi var bjudna på Coctailparty/30-årsfest. Och festen hölls på "oliven", baren jag jobbade på once upon a time... skum känsla att vara där - det var lite "back at the crime scene".. En mycket trevlig kväll! Synd bara att det var mina skor som satte stopp för festen. Fy f*n vad ont jag hade i fötterna. Men skorna var snygga. Sååå snygga. Mina Hugo Boss pumps med nitar ... Kanske måste tillägga att jag hade fått en inflammation i stortån samma dag & skorna är redan från början typ ett halvnummer för små.. Men det kostar att ligga på topp ;) På vissa plan kommer jag ALDRIG bli vuxen.


Mina päron var barnvakter och jag bara väntade på att dom skulle ringa hem oss. Henry tar fortfarande inte flaskan så det var bara en tidsfråga om hur länge det skulle gå. Men det hade gått jättebra! Han vaknade inte förrän kl.01 och då hade vi kommit hem igen. Och dagen efter hände det ofattbara, Alice somv till kl.10. KLOCKAN TIO. Själv låg jag vaken från kl.halv nio och väntade på att alla skulle vakna...

I lördags var vi på fika hos Tessan & Tommy och på vägen hem så blev det spontan-lunch på....


Inget jag rekommenderar någon!
På kvällen var det påskmiddag hos päronen och då åt vi bla lammbogen från Sorbysgård - det var det godaste lamm jag någonsinn ätit! Mamma hade tillrett den i flera timmar i ugnen med citron, vitlök & rosmarin.. Ja den var alldeles ljuvlig & bokstavligen smälte i munnen. Så den rätten hoppas jag att den blir en tradition på påskbordet.
Söndagen bjöd på fika hos farmor och sen var det kalas hos The Rockstar på eftermiddagen.
På måndagen hade jag tänkt att pyssla hemma i trädgården men hade visst inte vädergudarna tänkt. Snö... Men Alice & jag bakade bullar istället & sen hade vi bullfrossa när familjen S från söder kom på fika. Smaskigt & väldigt trevligt att se dom igen!!
Ja det var den helgen det.




2 kommentarer:

  1. Alice måste ju vara den coolaste lilla tjejen stan! Hon är SÅ fin i sin tuffa outfit!! <3

    Ni verkar ha haft en underbar påsk, och vad skönt att det gick så himla bra i fredags kväll! Då kan du ju smita ut fler gånger och få den där värdefulla egentiden!

    Skriver som mamma skrev på min blogg: att se dina bilder och läsa allt du skriver ger så dubbla känslor. Jag blir både glad för att du bloggar och för att ni är så fina och har det bra (trots sjukdomar) och sorgsen för att ni är så långt bort! Saknar er, men det vet du ju..

    Vi kan väl ringas i veckan, okej? :)

    Puss!

    SvaraRadera
  2. Det tycker jag verkligen!!!

    Håller med dig i ditt resonemang, men jag älskar att läsa din blogg & se alla bilder på mina fina gudsöner så jag tcker det goda överväger det tråkiga.. visst?! Pusssss

    SvaraRadera