torsdag 15 april 2010

Vin är motion!



Igår släpade jag fram min gamla trotjänare, Nisse, för jag tänkte att han kunde transportera mig ner till den lokala puben. Men när jag väl fått fram honom så var han låst (och var den nyckeln finns det är det ingen som vet) och inge luft i något däck heller för en delen. Framförhållningen var som vanligt inte den bästa för att göra några underverk. Lite synd, för Nisse & jag har en alldeles underbar historia tillsammans och vi har varit ute på sååå mycket skoj sen den dagen jag hittade honom i en container när jag gick på mellanstadiet. Jag tog hand om honom, målade honom svart och döpte honom till Nisse - sen den dagen har han varit mig trogen. Trots att han väger BLY och inte har en endaste växel så har jag svårt att skiljas från honom. Det är jag & Nisse, jag & min järnsäng! Men igår bangade han som sagt var på en tur till puben.
Men jag tänkte ta bussen ner i stället. Men den missade jag så klart med 30 meter och nästa buss gick en halvtimme senare - EN HALVTIMME!!! Herregud, bor vi på landsbygden? Tydligen. Så jag stod där ett tag & övervägde med mig själv om jag skulle gå ner till centrum.. i high heals.. hm.. nja.. det var sådär lockande. Jag kanske ska lifta? Men kom fram till att det var pårökta hippifasoner så jag vinkade in en taxi som for förbi! Han körde utan taxameter och ville ha 50 kr kontant när vi kom fram, han fick 40 :-) Man måste ju alltid pruta lite, för sakens skull liksom.


Sen hade vi en jätte trevlig kväll på puben och vips hade flera timmar försvunnit iväg & det var dags att bege sig hem igen. Men då händer det - efter lite rosé i kroppen så tyckte jag att det var en strålande ide att promenera hem i den krispiga vårkvällen. Så jag vinglade hem i mina lila höga klackar...
Så slutsatsen jag drar är att vin ökar lusten - av motion! Det är ju strålande för jag behöver ju komma igång nu om jag skall kunna ta mig runt tjejmilen. Ska nog införskaffa lite mera rosé till helgen och invänta ett nytt infall.
Puss Lina

1 kommentar:

  1. ÅHHHH Nisse =))))
    Ja han har man hängt en hel del på i tiden =))) Det var en underbar tid! =)

    SvaraRadera