söndag 6 februari 2011

Gästrum

Vi har känt att vi är i stort behov att ett gästrum men att vi inte riktigt vet hur & vart det skall vara. Jag vill kunna erbjuda en säng så att folk kan sova kvar om dom så önskar. Som det vart nu så har vi bara haft tältsängar & det känns inte så jättekul.

I källaren finns ett stort rum i L-form och där faller det sig egentligen naturligt att göra ett gästrum. Det som talar emot är att pannrummet angränsar & vår lilla "pelletskanin" inte är helt tyst... men nu har vi gjort ett provisoriskt gästrum där tills vi vet hur vi löser det.

Voila!En bra Ikea-säng är införskaffad, sängborden köpta på loppis för flera år sedan, sänglamporna superklipp från Ikea och sänggaveln är 2 lastpallar som tog jag i trädgården. Tavlan är arvegods & krokarna på väggarna kommer från Indiska. Och istället för en vägg så sitter nu gardiner som man i allafall kan dra för. Jag säger de funkar!
.. men det är en fördel om gästerna druckit lite vin så att dom inte störs allt för mycket av pelletsmaskinen. Öronproppar kanske kunde vara ett alternativ förstås..?

Kram Lina

3 kommentarer:

 1. Blev jättefint och i mina ögon lite Gotlands inpererat och det kan ju passa bra :)

  Kram M

  SvaraRadera
 2. Men SÅÅÅÅÅ fint!! Galet bra! Älskar saänggaveln, helt fab! KRAM

  SvaraRadera
 3. Tack va gulliga ni är :-)

  Kram Lina

  SvaraRadera