torsdag 23 februari 2012

Jag grämer mig..

Jag är en riktig "loppisskrota" och så fort tillfälle ges (tas?) så besöker jag loppisar. Ibland kommer jag hem med något, ibland inte, ibland är jag väldigt säker på mitt köp ibland velar jag.. och låter saken stå kvar. Och det är just vid sådana tillfällen när jag låtit sakerna stå kvar på hyllan, utan att köpa dom, som jag ibland ångrar mig JÄTTEMYCKET efteråt.. och det är ju så försmädligt för om du inte köper det direkt så finns det inte kvar. Det är ju halva grejen med loppis. Absolut en del av tjusningen men även medaljens baksida.Och det finns 3 st sådana "missade köp" som jag grämer mig över... det här är riktiga fynd som jag lät stå kvar för att jag inte riktigt visste vad jag skulle ha dom till just då.. dels en kökslampa som jag inte ens kan förmå mig att berätta om för då tror ni att jag är är skvatt galen, sen en stringhylla jag sprang på i somras på Gotland och sist ett gäng glas.. och dom där glasen kostade ju ingenting & var så fina. Lite franska bistroglas typ..Men nu dök dom här upp på Ikea & tanken slog mig, det kanske är okej att köpa dom där?
Det är samma stil men absolut inte samma sak som mina fina loppisglas (såklart). Men ack så charmiga. Tänk dig ett glas kylt rosévin serverat i dom glasen ute i trädgården en härlig sommarkväll? Vore inte det trevligt så säg? Skall nog kolla med Fru M på öjn om hon vill ha sånna i sin sommarstuga, då klipper jag ett gäng direkt!


Puss


3 kommentarer:

 1. Vad kan vara värre än att låta en stringhylla gå till ngn annan? Berätta om lampan! ;)

  Puss!

  SvaraRadera
 2. Fru M säger KÖP!Har kommit över ett vitt köksbordet med stolar, två olika typ pinnstolar (Johans mormors gamla),supercharmiga!För det där blåa befintliga kan vi väl alla skriva under på att det inte är vackert!Finns även iläggsskiva till.Har lite andra möbler på g oxå som vi kan prata om!Ha en underbar helg!Puss

  SvaraRadera
 3. Lisa, jag blir arg varje gång jag tänker på den.. en Semi.. Dansk Design för 60 kr. Vansinne.

  Fru M,
  Va kuuuuul! Jag skall köpa dom så tar vi premiär glaet i vår :-)
  Måste höras & snacka ihop oss snart. Bokade vi en helg i vår eller pratade vi bara om det?


  Kramis
  Lina

  SvaraRadera