torsdag 16 februari 2012

Teflonminne?

Idag är det kyligt i Stockholm, igår när jag la mig så sa jag till Patrik att imorgon då kanske jag skall göra löparpremiär på morgonen. Men under natten hände något med temperaturen och det var -11 grader när jag vaknade.Och jag kom således på andra tankar. Man kan säga att jag låg kvar i sängen & väntade tills infallet gått över ;)

Men det är något magiskt när temperaturen passerar minus tio, har ni tänkt på det?
Allt blir så vackert, snön, himlen, träden - ja ALLT blir så mycket vackrare! Och luften hög & klar. Underbart!! (ni får försöka bortse från att näsan klibbar ihop ;) Men springa det vill jag inte göra när det är så kallt!

Idag var det ingen av mina barn som ville gå till dagis & jag ställer mig frågan varje dag - har mina barn någon form av teflonminne? (inget som fastnar)

Varje morgon, samma visa.. ingen vill klä på sig, ingen vill gå till dagis. Och tro mig att just i det momentet så önskad även jag att det inte var -10 grader ute och att man kunde få hoppa över fleece underställ & knöliga overaller, stövlar, mössor på sne & vantar som trillskas. Och sen ut i bilen.. och ingen vill sitta i bilen.. Åhhhhh. Hinner tänka: Geee mig styyyyrka (minst 10ggr) innan jag fått in dom i bilen. Sen kommer vi till dagis & då vänder allt, då rusar dom in & är jätte glada att träffa sina kompisar & fröknar. Men varför i hela friden minns dom inte det nästa dag? Då är allt borta igen.. Och vi börjar om. Ingen som vill gå till dagis..

Har era barn också teflonminne?

Kram
Lina

3 kommentarer:

 1. Hahaha.. Guud vad det där låter som Melvin (inte Isak, han har som tur är vuxit ifrån sin teflonbeläggning)! Melle slingrar sig som en mask inför varenda plagg och blir helt rabial så fort han ska in i bilen.

  MEN! Den här veckan hände det något! Han ställer nu en kontrollfråga varje morgon: "Ingen bil? Bus och vagn?" och när jag svarar ja så blir han som ett litet ljus och hoppas i kläderna utan krusiduller!

  Så min briljanta slutledningsförmåga utnämner BILEN som boven i dramat!

  Problem solved. Om man hade lust att åka buss varje dag.. Åpuh. ;)

  Puss!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och det ska stå BUSS och vagn - inte BUS och vagn. ;)

   Radera
  2. Men herregud vad jag stavar illa! Det skär i mina ordpolisögon att se det.. Tur att inte du är lika noga. ;)

   Puss igen!

   Radera