onsdag 23 september 2009

Grädde eller mjölk?

Henry 17 dagar.

Idag har vi varit på BVC för vägning & mätning av Henry. Minns ni vad han vägde förra tisdagen? Nej jag tänkte väl det, man kan ju inte memorera vad alla andras ungar väger ;) Hur som haver, 4700gr vägde han då.
Håll i hatten för här kommer dagens mått;


Vikt: 5270 gr
Längd: 56,2 cm
Huvudomfång: 38,4 cm

Han har alltså gått upp 570gr på 8 dagar!!!!!
Det är helt galet.. Vi vägde honom tom 2ggr bara för att kolla att det inte var fel på vågen ;) Så nu ska vi dit i nästa vecka igen och kolla om viktuppången stannar av lite. Men det gör absolut ingenting att han gått upp så mycket i vikt men hans journal ser aningen lustig ut när hon visade kurvan, tanken är ju att barnen skall följa sin kurva utifrån sin födelsvikt & längd, men Henrys kurva den siktar just nu mot stjärnorna!
Innan vi skulle gå så frågade Barnmorskan lite skämtsamt om jag kanske hade grädde i stället för mjölk i brösten... men det förtäljer inte historien ;)
Må så gott & njut av det underbara höstvädret!
Kraaaaam Lina

2 kommentarer:

 1. Haha, en riktig liten livsnjutare med andra ord! Precis som sin mamma.. ;) Och vad lik Alice han är! Ingen tvekan om vem som är storasyrran där inte! =)

  2 dundersöta A-barn!!! <3

  Puss!

  SvaraRadera
 2. Ha ha ha, lilla eller rättare sagt stoora Meja växte lika mycket på 8 dagar :)
  Vi var idag på koll (10v) och grodan väger nu 6140g och är 62cm lång!!!! Ingen liten pjäs kan jag lova... Börjar bli tungt att konka omkring på!
  Han kommer att bli lika söt som sin syster så oroa dig inte! Massor av kramar Å

  SvaraRadera