onsdag 9 september 2009

Stolt storasyster


Den sista tiden innan Henry kom så funderade jag mycket på hur Alice skulle tycka det var att få ett syskon. Hon är ju bara 15 månader så det gick inte riktigt att förbereda henne på att hon skulle få ett syskon. Vi har berättat att hon skall få ett syskon och hon har fått dockor som vi pussat på och lekt med men jag undrar ändå hur mycket hon förstår....

Men allt har gått över förväntan, Alice är så söt med Henry. Hon går ofta fram till hans lilla korg och säger "heeeeeeeeeej", tittar på honom, klappar på honom, pussar honom och ser sååååå glad ut. Det känns himla skönt! Men sen blir hon såklart lite avis ibland när jag eller Patrik bär på Henry, då vill hon också komma upp i famnen annars blir hon ledsen.. lilla skruttan! Men hon är iallafall en väldigt fin och omtänksam storasyster!

2 kommentarer:

 1. Så klart hon är det lilla charmtrollet! :) Bara hon inte tror att även Henry skrattar när man kastar honom i golvet.. ;)

  Superfin bild också!! Pussa den söta storasystern från mig!

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Återigen stort GRATTIS till er alla!! Vilka härliga bilder från BB! Tänk att lillfisen blev storasyster till en sork... Jag har förstått att det är nåt gotlänskt påfund men först trodde jag det var "arbetsnamnet" och tyckte det var lite småskumt, ha ha! Hoppas vi kan träffas på riktigt snart. Kram till er alla från oss alla!
  Fam Martinsson

  SvaraRadera