tisdag 8 juni 2010

Öppnaförskolan

Idag fick Alice vara hemma, hon var inte sjuk men jag tyckte det kunde vara mysigt och jag ville passa på att gå till öppnaförskolan innan dom stänger för sommaren.

Alice är mycket stolt över sin lillebror och kramar honom gärna och påkallar uppmärksamhet bara för att visa Henry [Heenna]. Henry fick låna syrrans extra leggings som låg i skötväskan så han gled omkring i rosa molobrallor med vita prickar på. Han var så söt. Patrik tyckte det var " där" att han fick lov att ha rosa byxor på sig.

Men helt ärligt, det gör väl ingenting?


Muffinstjyven.


öppnis finns alltid något nybakat att köpa, lite kaffe, frukt & annat smått & gott. Alice spanade in muffissarna* och kunde helt enkelt inte motstå dom så hon stal en. Det var så roligt att iaktta att jag inte brydde mig om att stoppa henne, jag tog fram kameran i stället. Bra mamma.. ? Nåväl.

* En muffins, flera muffissar? Nej jag tror bestämt det är en muffins, flera muffins, eller? Men det låter ju bara för trist. Lets call it: MUFFISSAR!

Idag gjorde mina barn hand & fotavtryck!


Sångstund!

Idag var det galet mycket barn & päron, man inleder ALLTID sångstunden med en namn-sång där en fotboll vandrar runt och man sjunger all barns namn.. idag tog den typ en kvart att sjunga. Nej men det var inte det minsta tjatigt. Inte alls.

"Hej Alice, Hej Alice. Kul att du är här idag. Hej Alice, hej Alice, kul att du är här! "

Och det var just det det var, kul att vi var där. Jätte mysigt!

Kram & hej, leverpastej!

/L.

2 kommentarer:

 1. Gud vad söt hon är Alice! Och jag tycker visst att Henry kan ha rosa molo-tights, det gör väl inget alls! ;)

  Snacka fullt hus på öppna! Ser lite trångt ut, jag skulle nog få lätt klaustrofobi.. ;) Ska göra öppna-premiär snart tänkte jag, men det är lite luftigare hos oss (eller färre barn kanske).. :)

  (måste bara reflektera över en sak appropå särskrivningar. Nu har du börjat skriva ihop ord som ska vara två - öppna förskolan, mors dag - är det mitt fel för att jag tjatar så mycket? ;))

  SNART ses vi, ska bli så mysigt!!

  Puss /Språkhäxan

  SvaraRadera
 2. Okej, det kanske inte var tights utan vanliga byxor, men det gör det ju bara ÄNNU mer okej! ;)

  Puss igen!

  SvaraRadera