tisdag 8 juni 2010

Saker som gör mig glad!


Den här årstiden är ju alldeles alldeles underbar, det är jag tämligen säker på att ni alla håller med om. Hemma hos oss finns mååååånga fönster och nästan inga gardiner. Väldigt konstigt enligt den äldre generationen och frågar man folk i vår generation så är det som Malena Ernman bruka säga.... "inget konstigt alls" ...


Men det kommer säkert att flytta in lite gardiner här också men just nu så känns det så härligt att naturen nästan flyttar in med all sin grönska & blomster. Sen kan man ju hjälpa den på traven med inflyttningen också, så här finns det just nu lite syrener både här & där.
Trivsamt!

1 kommentar:

  1. Åh, jag ÄLSKAR syren!! Det doftar ljuvligt och buskarna är så vackra!! Det är skolavslutning och födelsedag för mig, underbart.

    Grannen har ett gäng som vi ser från vår trädgård och jag har fått flera fång syren nu i samband med min födelsedag, men jag har ingen egen buske.

    Men så har vi kompisar som ska bygga ut sitt hus och tvingas gräva upp massa syren och jag får en eller fler om jag vill. Så i helgen får du hjälpa mig komma på var den ska stå!

    Kraam!

    SvaraRadera