torsdag 17 september 2009

Stor kille!

Här ligger Henry & myser i sin lilla korg! En korg som förutom Henry även Alice, jag, min bror och min mor också legat i som bebisar. Men han håller redan på att växa ur den!! BVC var på hembesök i tisdags, då var Henry 10 dagar. Dom här hembesöken känns lite lustiga tycker jag, känns nästan som dom kommer och ska kolla att vi inte lever i misär. Sen ska man svara på en massa frågor om man röker, dricker, ärftliga sjukdommar osv.. fast å andra sidan så är det väl jättebra om dom på det sättet kan snappa upp signaler på om något inte står riktigt rätt till. Jag tror inte vi ligger i riskzonen ;)

Hur som helst så avslutade barnmorskan med att väga honom, 4700gram stannade vågen på! Storleksmässigt så har han 56 nu men 62 passar lika bra, känns galet - vart ska det här sluta?! :-)

3 kommentarer:

  1. Lyssna på en erfaren mor till en stor kille - det stagnerar så småningom - jag lovar! :) Det är väl fantastiskt att han äter, växer och mår bra! Och mamman mår väl inte dåligt av att få shoppa kläder i något snabbare takt? ;)

    Han ser alldeles underbar ut för övrigt! Längtar efter att få sniffa på honom lite.. ;)

    Apropå det - hur ser det ut i er kalender den 9-11 oktober? Har nog övertalat maken till en liten roadtrip.. =)

    Puss till er alla, ringer snart! Ska bara sluta kraxa först..

    <3

    SvaraRadera
  2. Lisa: Visst är det toppen att han äter & mår bra!! Och precis som du skriver, lite extra shopping har ju ingen dött av ;)
    Jag skall kolla kalendern! Puss

    SvaraRadera
  3. Åh vilken underbar kille ni har fått, han är bedårande.
    Och som Lisa skrev- det är ju toppen att han äter och frodas...
    Kram på dig vännen
    (från Tessan som inte kunde logga in...)

    SvaraRadera