onsdag 13 oktober 2010

Jag möte Lassie

När vi var på mässan i lördags så var det även en "underbara barn mässa" som vi gick på och där satt Katerina Janouch och sålde sina böcker.

Jag trampade så klart direkt i klaveret & sa att jag läst en av hennes böcker & att jag tyckte den var jättebra, men hemsk. Den handlade typ om att hennes man missbrukade, sket i henne & barnen & allt var bara skit & helvette. En självbiografi, typ.

Hur i hela friden tänkte jag när jag sa att jag tyckte den var jättebra? Alltså den var bra (som jag minns det) men väldigt hemskt & tragisk, det handlade som sagt var om hennes liv..

Ja vad ska man göra efter den öppningsfrasen?

Är det något jag har försökt att lära mig är det att stå still när man väl klivit skiten. Så jag köpte så klart 2 böcker av henne, en till Alice & en till Henry. Signerade av henne och av huvudpersonen Ingrid till mina så. Riktigt söta böcker!

Sen att man klickar hem dom mycket billigareadlibris.. det är en annan femma!

Kram /L.

1 kommentar:

  1. Hahaha, men sötis! Hon tog alldeles säkert inte ett dugg illa upp! Att du tyckte att boken var bra är ju ett gott betyg till henne som författare oavsett vad den handlar om! Klart hon fattade att du inte menade att det som hänt henne var bra! Knasfia.. <3

    Puss!

    SvaraRadera